Cameron Diaz keert terug voor een nieuwe Netflix-film met Jamie Foxx

Cameron Diaz keert terug voor een nieuwe Netflix-film met Jamie Foxx

Camereron Diaz, die in 2018 terugtrad uit Hollywood, is samen met Jamie Foxx te zien in een actiekomedie van Netflix met de toepasselijke naam Back in Action. Het project herenigt Diaz en Foxx, die samenwerkten aan het sportdrama Any Given Sunday (1999) uit 1999 en de remake van Annie (2014) uit 2014, de laatste filmrol van Diaz voordat zij met pensioen ging.

Audio opgenomen van telefoongesprek Diaz en Foxx

Foxx doet de aankondiging op Twitter en deelt audio van een telefoongesprek met Diaz, die de woorden niet lijkt te vinden om de wereld te vertellen dat ze terugkeert naar het scherm. Dus brengt Foxx iemand binnen die het een en ander weet over weer aan het werk gaan nadat hij zijn hoed heeft opgehangen: Tom Brady, die eerder dit jaar met pensioen ging uit de NFL om zich 40 dagen later weer bij de Tampa Bay Buccaneers aan te sluiten.

Diaz, een van de meest betaalbare sterren in de late jaren 1990 en vroege jaren 2000, werd beroemd na haar filmdebuut in The Mask (1994) tegenover Jim Carrey. Later speelde ze in een reeks succesvolle romantische komedies, waaronder My Best Friend's Wedding (1997), There's Something About Mary (1998), Charlie's Angels (2000) en Shrek (2001). Ze kondigde haar pensionering in 2018 aan, wat betekende dat de rol van Miss Hannigan in Annie Diaz's laatste filmuitvoering markeerde totdat Foxx en Netflix aanklopten.

Jamie Foxx, alleen jij zou me weer in actie kunnen krijgen!!! Ik kan niet wachten, het wordt een knaller!

Cameron Diaz op Instagram

Cast en crew

Back in Action wordt geregisseerd door Horrible Bosses-regisseur Seth Gordon en geschreven door Brendon O'Brien. Foxx is de uitvoerend producent samen met Datari Turner, O'Brien en Mark McNair. Producenten zijn Beau Bauman voor Good One Productions en Gordon via Exhibit A. Het plot is vooralsnog onbekend. De productie zal naar verwachting later dit jaar beginnen. Er is nog geen releasedatum bekend.

Beeld: via depositphotos
Tekst: Bron

Deel dit artikel

Meer over:

Films Celebrities Video on demand Netflix

Meer Netflix

Meer Netflix

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws