Jason Momoa vecht voor zijn familie in de trailer van 'See' seizoen 3

Jason Momoa vecht voor zijn familie in de trailer van 'See' seizoen 3

Apple TV+ heeft de releasedatum aangekondigd van het derde en laatste seizoen van hun post-apocalyptische serie See (2019–2022). Het seizoen zal in totaal acht afleveringen bevatten en is vanaf 26 augustus te zien op Apple TV+.

Bijna een jaar na verslaan Edo

See speelt zich af in een wrede en primitieve toekomst, honderden jaren nadat de mensheid het vermogen om te zien heeft verloren en seizoen drie begint bijna een jaar nadat Baba Voss, gespeeld door Momoa, zijn aartsvijand en broer Edo versloeg en afscheid nam van zijn familie om op afstand te gaan wonen in het bos. Voss wordt gedwongen terug te keren naar Paya om zijn stam te redden wanneer een Trivantiaanse wetenschapper een nieuwe en verwoestende vorm van ziende wapens ontwikkelt die de toekomst van de mensheid bedreigt.

Cast en crew

De serie bevat een cast en crew die blind of slechtziend zijn en wordt geprezen voor zijn weergave van slechtzienden. Daarnaast won de serie in 2020 het Ruderman Family Foundation Seal of Authentic Representation. See werd dit jaar ook erkend met een NAACP Image Awards-nominatie voor ster Alfre Woodard in de categorie Outstanding Supporting Actress in een dramaserie.

Naast Momoa bestaat de cast van seizoen 3 onder anderen uit Sylvia Hoeks, Hera Hilmar, Christian Camargo, Archie Madekwe, Nesta Cooper, Tom Mison, Olivia Cheng, Eden Epstein, Michael Raymond-James, David Hewlett en Trieste Kelly Dunn.

See wordt geproduceerd door seriemaker Jonathan Tropper, Peaky Blinders-maker Steven Knight, Francis Lawrence, Peter Chernin, Jenno Topping, Jim Rowe, Jennifer Yale en Anders Engström. Daarnaast wordt de serie geproduceerd door Chernin Entertainment en Endeavour Content.

See seizoen 3 is vanaf 26 augustus te zien op Apple TV+.

See (2019–2022)
7.6
Kijk op Apple TV+ • In de verre toekomst blijkt een groot deel van de aardbevolking om het leven te zijn gekomen door een mysterieus virus.
Beeld: Still 'See' via TMDb
Tekst: Bron

  Volg ons op Google Nieuws

Deel dit artikel

Meer over:

Video on demand Series Video's Apple TV+See (2019–2022)

Meer Apple TV+

Meer Apple TV+

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws