'Stranger Things'-makers bewerken onopgemerkt vorige seizoenen

'Stranger Things'-makers bewerken onopgemerkt vorige seizoenen

Matt en Ross Duffer, broers en mede-makers van Stranger Things (2016– ), geven toe de afgelopen seizoenen van hun populaire Netflix-serie te hebben bewerkt zonder de wijzigingen aan de kijkers aan te kondigen. Ook zeggen ze dat ze van plan zijn om nog een fout in seizoen vier te wijzigen.

De gebroeders Duffer weigerden in te gaan op welke afleveringen ze hadden gewijzigd, hoewel Ross Duffer erop wees dat fans fysieke dvd's en blu-ray-kopieën kunnen gebruiken om de verschillen te zoeken nu de afleveringen die beschikbaar zijn op Netflix allemaal zijn bijgewerkt.

Fout in seizoen vier

Daarnaast onthulden ze ook plannen om een aflevering van de meest recente release te wijzigen om rekening te houden met een onbedoeld plotgat rond de datum van Wills verjaardag. Matt Duffer zei dat het team de aflevering van seizoen twee mag wijzigen waarin Wills moeder, gespeeld door Winona Ryder, onthult dat Will op 22 maart jarig is. Zijn nieuwe verjaardag zou 22 mei zijn, "omdat 'mei' in Winona's mond past". Duffer concludeerde dat de blunder, die door de fans van de serie werd opgemerkt, niet logisch was voor de personages.

Het is triest, maar we hadden het er gisteren over, en ik denk dat we dat gaan "George Lucas-en".

Matt Duffer

Nieuwe afleveringen vanaf vrijdag te zien

Deel 2 van Stranger Things seizoen 4 is vanaf vrijdag te zien op Netflix. Voor een compleet overzicht van alle nieuwe films en series die binnenkort op de streamingdienst verschijnen, kun je terecht op onze pagina Binnenkort op Netflix.

Stranger Things (2016– )
8.7
Kijk op Netflix • Nadat een jongetje onder zeer verdachte omstandigheden is verdwenen, komen in het fictieve stadje Hawkins, Indiana in de jaren 80 mysterieuze zaken aan het licht, zoals geheime experimenten, bovennatuurlijke krachten en een vreemd meisje.
Beeld: Still 'Stranger Things' via Netflix Media Center
Tekst: Bron

Deel dit artikel

Meer over:

Video on demand Series NetflixStranger Things (2016– )

Meer Netflix

Meer Netflix

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws