Actiethriller uit 2011 plots weer volop bekeken op Netflix

Actiethriller uit 2011 plots weer volop bekeken op Netflix

S.W.A.T.: Firefight (2011), een film die inmiddels ruim 11 jaar oud is, beleeft een nieuwe vlaag aan populariteit op Netflix. De film bevindt zich plots weer in de top 10 op Netflix, wat inhoudt dat er weer massaal naar S.W.A.T.: Firefight wordt bekeken in ons land.

Andere handige Netflix-pagina's:

De actiefilm staat momenteel op de zesde plaats in de top 10 op Netflix. Concrete kijkcijfers houdt Netflix altijd geheim, maar het is duidelijk dat de film uit 2011 volop wordt bekeken in ons land. De recente populariteit is opvallend aangezien de film in mei al (weer) op Netflix verscheen. Wat precies de reden is achter de hoge kijkcijfers, is niet bekend. Helaas vallen de reacties op de film tegen en moet deze het doen met een 5,3 op IMDb.

S.W.A.T.: Firefight (2011)
5.3
Kijk op Netflix • LAPD Luitenant Paul Cutler wordt overgeplaatst naar Detroit om er een lokaal SWAT-team op te leiden. Wanneer dit team een kidnap-situatie met harde hand weet op te lossen, krijgt de officier het aan de stok met een gevaarlijke en goedgetrainde moordenaar die achter de ontvoering zat.

Expert S.W.A.T.-leider Paul Cutler gaat naar Detroit voor een speciale opdracht om het team van de stad te trainen en te certificeren. Nadat een gijzelaar tijdens een opdracht wordt gedood, besluit de vriend van het slachtoffer, een zeer gespecialiseerde overheidsagent, wraak te nemen op Cutler en zijn team.

Beeld: Still 'S.W.A.T.: Firefight' via TMDb

Deel dit artikel

Meer over:

Films Video on demand Netflix Netflix-tips VOD-tipsS.W.A.T.: Firefight (2011)

Meer Netflix

Meer Netflix

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws