De top 10 populairste films & series nu op Netflix (week 26, 2022)

De top 10 populairste films & series nu op Netflix (week 26, 2022)

Wekelijks informeren wij je over de beste nieuwe films en series op Netflix. Daarnaast houden we je op de hoogte van de populairste titels. In dit overzicht zie je welke tien films en welke tien series het meeste bekeken worden door Netflix-gebruikers.

Hieronder zijn de populairste films en series van vandaag vermeld. Deze week behaalt de gloednieuwe actiekomedie The Man from Toronto (2022) met Kevin Hart de eerste plaats. De acteur stoot daarmee Chris Hemsworth van de troon in Spiderhead (2022). Inmiddels zijn meer films de Thor-acteur voorbij, waaronder Love & Gelato (2022), Way Down (2021) en dramafilm Herself (2020).

In de lijst van populairste series op Netflix is deze week hitserie The Umbrella Academy (2019– ) opnieuw bovenaan te vinden door de komst van het derde seizoen. De serie wordt achterna gezeten door Stranger Things (2016– ), waar vrijdag twee nieuwe afleveringen van verschijnen, en door de Britse hitserie Peaky Blinders (2013–2022). Nieuw in de top 10 zijn daarnaast Man vs. Bee (2022– ) en realityserie Snowflake Mountain (2022– ).

Handige links:

De 10 best bekeken films op Netflix

Dit zijn de best bekeken films op Netflix op dit moment. De rangorde van een film is gebaseerd op het aantal accounts in Nederland dat een bepaalde titel gedurende minstens 2 minuten heeft bekeken in de afgelopen 24 uur.

 1. 5.8
  Kijk op Netflix • Teddy (Kevin Hart) is een man uit New York die denkt dat hij in zijn Airbnb incheckt, maar niets blijkt minder waar.
 2. 5.1
  Kijk op Netflix • Lina, een Amerikaanse die haar middelbare schoolopleiding heeft voltooid, brengt haar zomer liever door met het voorbereiden van haar semester aan het MIT dan naar Rome te vliegen om haar moeders laatste wens te vervullen.
 3. 6.4
  Kijk op Netflix • De centrale bank van Spanje is een ondoordringbare bank. Er zijn geen blauwdrukken, geen kaarten en niemand weet iets over het technische systeem van de kluis.
 4. 7.0
  Kijk op Netflix • Film over de jonge moeder Sandra (Clare Dunne) die met haar twee dochters ontsnapt uit een gewelddadige relatie.
 5. 5.4
  Kijk op Netflix • In de nabije toekomst krijgen veroordeelden de kans om zich vrijwillig als medisch subject in te zetten in de hoop hun straf te verkorten.
 6. 5.3
  Kijk op Netflix • LAPD Luitenant Paul Cutler wordt overgeplaatst naar Detroit om er een lokaal SWAT-team op te leiden. Wanneer dit team een kidnap-situatie met harde hand weet op te lossen, krijgt de officier het aan de stok met een gevaarlijke en goedgetrainde moordenaar die achter de ontvoering zat.
 7. 7.3
  Kijk op Netflix • Het verhaal volgt een Amerikaanse basketbalscout die ten onrechte wordt ontslagen. Na het ontdekken van een fantastische speler in het buitenland besluit hij de speler naar Amerika te halen om te bewijzen dat ze allebei de talenten hebben om het te maken in de NBA.
 8. 3.7
  Kijk op Netflix • De wereld van dure escorts belooft glamour, rijkdom en de mogelijkheid voor een groep vrouwen om opnieuw te beginnen.
 9. 7.9
  Kijk op Netflix • In deze documentaire wordt het ontstaan van de Eerste Wereldoorlog onderzocht, vanaf de 19e eeuw tot de moord op aartshertog Franz Ferdinand.
 10. 5.9
  Kijk op Netflix • Eddie Brock (Tom Hardy) probeert zijn dagelijkse leven en carrière als journalist weer op te pakken. De symbiont daarentegen wil alleen maar de rol van dodelijke beschermer spelen;

De 10 best bekeken series op Netflix

Dit zijn nu de best bekeken series op Netflix. Ook hier geldt dat de rangorde van een serie is gebaseerd op het aantal accounts in Nederland dat een bepaalde titel gedurende minstens 2 minuten heeft bekeken in de afgelopen 24 uur.

 1. 7.9
  Kijk op Netflix • Een ontspoord gezin van superhelden komt bij elkaar om het mysterie rond de dood van hun vader, de dreigende apocalyps en nog veel meer op te lossen.
 2. 8.7
  Kijk op Netflix • Nadat een jongetje onder zeer verdachte omstandigheden is verdwenen, komen in het fictieve stadje Hawkins, Indiana in de jaren 80 mysterieuze zaken aan het licht, zoals geheime experimenten, bovennatuurlijke krachten en een vreemd meisje.
 3. 8.8
  Kijk op Netflix • 'Peaky Blinders' speelt zich af in Birmingham net na de Eerste Wereldoorlog, in 1919. Tommy Shelby (Cillian Murphy) leidt er de beruchte bende the Peaky Blinders en wilt er de maatschappelijke ladder beklimmen.
 4. 6.8
  Kijk op Netflix • In deze komedieserie probeert stuntelende vader Trevor het te winnen van een sluwe bij terwijl hij op een chic landhuis past − maar dat leidt alleen maar tot meer chaos.
 5. 6.8
  Kijk op Netflix • Als uit al het bewijsmateriaal zijn schuld blijkt, vertelt een man die terechtstaat voor moord, in zijn slotpleidooi over zijn liefdesaffaire met een mysterieuze vrouw.
 6. 5.3
  Kijk op Netflix • Vermomd onder de schaduw van een masker, werkt een groep desperado's samen onder leiding van een crimineel meesterbrein dat alleen bekend staat als "De Professor" om de grootste overval te plegen die Korea ooit heeft gezien.
 7. 6.8
  Kijk op Netflix • De thrillerserie 'Twee Zomers' speelt zich af in het heden en in een zomer van de jaren 90. Een groep vrienden wil nog één keer samen feesten voordat het volwassen leven begint, maar het grote feest van de groep twintigers loopt uit op een grote ramp als een van de vrienden om het leven komt.
 8. 5.4
  Kijk op Netflix • Een groep onnozele kinderen wordt in de wildernis onderworpen aan een overlevingstocht en een poging om op hun eigen benen te staan.
 9. 7.4
  Kijk op Netflix • Deze docuserie onderzoekt de opkomst van Warren Jeffs in de Fundamentalistische Kerk van Jezus Christus van de Heiligen der Laatste Dagen en zijn schokkende strafzaak.
 10. 6.3
  Kijk op Netflix • Wanneer het tijd is voor tienervampier Juliette (Sarah Catherine Hook) om haar eerste moord te plegen zodat ze haar plaats kan innemen in een machtige vampierenfamilie, zet ze haar zinnen op een nieuw meisje in de stad genaamd Calliope (Imani Lewis).

Elke week brengen we een nieuwe lijst uit met de nieuwste top 10 van best bekeken films en best bekeken series op Netflix. Reguliere toplijsten van films en series op Netflix vind je via Beste Films op Netflix en Beste Series op Netflix. Daarnaast kun je al het nieuwe aanbod raadplegen via Nieuw op Netflix.

Beeld: Still 'The Man from Toronto' via Netflix / Sabrina Lantos

Deel dit artikel

Meer over:

Films Series Video on demand Netflix Netflix-tips VOD-tips

Meer Netflix

Meer Netflix

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws