3 tips voor meeslepende mysteryfilms op Netflix

3 tips voor meeslepende mysteryfilms op Netflix

Zie jij ook door de bomen het bos niet meer op Netflix? Onze tips besparen je uren scrollen door het ruime aanbod en helpen je aan die ene perfecte film voor vanavond. Vandaag lichten we een selectie uit van de beste mysteryfilms op Netflix. Hieronder vind je drie spannende mysteryfilms die nu op Netflix staan.

Andere handige Netflix-pagina's:

1 Bandersnatch

Bandersnatch (2018)
7.1
Kijk op Netflix • 'Bandersnatch' speelt zich af in 1984 en vertelt het verhaal van een jonge programmeur die van een fantasieroman een spel maakt.

In deze Black Mirror-film kun je als kijkers keuzes maken om het verhaal te beïnvloeden. Bandersnatch speelt zich af in 1984 en vertelt het verhaal van een jonge programmeur die van een fantasieroman een spel maakt. Al snel zijn de realiteit en de virtuele wereld gemengd en begint dit alles verwarring te creëren.

2 Enola Holmes

Enola Holmes (2020)
6.6
Kijk op Netflix • Engeland, 1884. Op de ochtend van haar 16e verjaardag wordt Enola Holmes (Millie Bobby Brown) wakker en ontdekt dat haar moeder (Helena Bonham Carter) is verdwenen zonder duidelijke aanwijzing over waar ze heen is gegaan of waarom.

Op haar 16e verjaardag ontdekt Enola (Millie Bobby Brown) dat haar moeder (Helena Bonham Carter) verdwenen is. Plots moeten haar broers Sherlock (Henry Cavill) en Mycroft (Sam Claflin) de zorg op hun zusje op zich nemen. Enola heeft echter niet zo'n zin om als dame opgevoed te worden en ontsnapt naar Londen om op zoek te gaan naar haar moeder.

3 Secret Window

Secret Window (2004)
6.5
Kijk op Netflix • Mort Rainey (Johnny Depp), een succesvolle schrijver, gaat door een moeilijke tijd van zijn leven. Nadat hij zijn vrouw betrapt met een andere man, scheidt hij van haar en verhuist ver weg naar het platteland.

Succesvol schrijver Mort Rainey (Johnny Depp) maakt een moeilijke periode in zijn leven door. Nadat hij zijn vrouw betrapt op vreemdgaan, gaan ze uit elkaar en verhuist hij uit de stad naar ergens op het platteland. Op een dag verschijnt er een man aan zijn deur, die zich voorstelt als John Shooter (John Turturro), en Mort ervan beschuldigt een verhaal van hem te hebben gekopieerd.

Staat hier niets voor je tussen? Bekijk dan ook eens ons overzicht van Alle mysteryfilms op Netflix. Of bekijk welke nieuwe films en series binnenkort op de streamingdienst verschijnen via onze pagina Binnenkort op Netflix.

Beeld: Still 'Enola Holmes' via Netflix / Robert Viglaski / Legendary 2020

Deel dit artikel

Meer over:

Films Video on demand Netflix Netflix-tips VOD-tips

Meer Netflix

Meer Netflix

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws