Laatste afleveringen van 'Stranger Things' seizoen 4 nu te zien op Netflix

Laatste afleveringen van 'Stranger Things' seizoen 4 nu te zien op Netflix

Het is zover: vanaf vandaag kun je op Netflix eindelijk terecht voor de laatste twee afleveringen van Stranger Things (2016– ) seizoen 4. Met maar liefst 2 uur en 19 minuten voor aflevering 9 zijn dit twee extra lange afleveringen.

Hawkins tegen Vecna

In de slotafleveringen van seizoen 4 krijgen we waarschijnlijk te zien hoe de Hawkins-bende zich klaarmaakt om het op te nemen tegen Vecna en hem voor eens en altijd te verslaan. Ook verwachten we nog een soort resolutie tussen Will en Mike en misschien Mike en Eleven, aangezien we nog steeds niet weten wat Will geschilderd heeft.

In Rusland zullen Murray, Joyce en Hopper op de een of andere manier moeten ontsnappen. En hoe zit het met Yuri en Dmitri? Hoe zullen zij in dat plan passen?

Ook een vijfde seizoen op komst

Na dit vierde seizoen mag Stranger Things nog verder met seizoen 5. Dit zal echter wel het slotseizoen zijn. Makers (en broers) Matt en Ross Duffer schrijven in een brief aan de fans dat de serie hier zal eindigen. Oorspronkelijk zou de serie uit slechts vier seizoenen bestaan, maar dat is nu niet meer genoeg, leggen ze uit.

Stranger Things (2016– )
8.7
Nadat een jongetje onder zeer verdachte omstandigheden is verdwenen, komen in het fictieve stadje Hawkins, Indiana in de jaren 80 mysterieuze zaken aan het licht, zoals geheime experimenten, bovennatuurlijke krachten en een vreemd meisje.

Aflevering 8 en 9 nu te zien

Aflevering 8 en 9 van Stranger Things seizoen 4 zijn nu te zien op Netflix. Voor een compleet overzicht van alle nieuwe films en series op de streamingdienst kun je terecht op onze pagina Nieuw op Netflix.

Beeld: Still 'Stranger Things' via Netflix

Deel dit artikel

Meer over:

Series Video on demand Netflix Netflix-tips VOD-tipsStranger Things (2016– )

Meer Netflix

Meer Netflix

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws