Netflix maakt details bekend over release 'Young Royals' seizoen 2

Netflix maakt details bekend over release 'Young Royals' seizoen 2

Een jaar geleden sloeg de Zweedse Netflix-serie Young Royals (2021– ) in als een bom. Abonnees zijn dol op het romantische avontuur van de jonge prins Wilhelm. De streamingdienst beloofde dan ook vrij snel een tweede seizoen. Netflix heeft nu bekendgemaakt in welke maand dit nieuwe seizoen verwacht kan worden.

Netflix brengt dit heugelijke nieuws middels een post via hun officiële Twitteraccount. Een exacte datum wordt nog niet genoemd, maar de release zal in ieder geval in november zijn. Verder onthult de bijgevoegde foto dat we hoe dan ook een groot deel van de hoofdrolspelers terug zullen zien in seizoen 2.

Hoewel niemand weet waar het heen gaat met de verhaallijn in het vervolgseizoen, is op de onlangs onthulde foto's te zien dat Wilhelm en Simon nog steeds in elkaars gezelschap zijn. Daarnaast lijkt het erop dat Wilhelm ondanks alles nog een toekomst heeft op Hillerska Boarding School. Komt alles dan toch nog goed? We zullen het aankomende herfst al ontdekken!

Het eerste seizoen van Young Royals is nu te zien op Netflix.

Young Royals (2021– )
8.3
Kijk op Netflix • Wanneer prins Wilhelm (Edvin Ryding) aankomt op de prestigieuze kostschool Hillerska krijgt hij eindelijk de kans om zijn ware ik te ontdekken en uit te vinden wat voor leven hij echt wil.
Beeld: Still 'Young Royals' via TMDb
Tekst: Netflix

Deel dit artikel

Meer over:

Video on demand Series NetflixYoung Royals (2021– )

Meer Netflix

Meer Netflix

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws