Opnames seizoen 4 populaire Netflix-serie 'Sex Education' gaan deze zomer van start

Opnames seizoen 4 populaire Netflix-serie 'Sex Education' gaan deze zomer van start

Vrijwel direct na de release van het derde seizoen van Sex Education (2019– ) gaf Netflix groen licht voor een vierde seizoen. Het zal niet lang meer duren voordat de opnames hiervan beginnen, dat verklapt hoofdrolspeler Asa Butterfield in een interview.

Butterfield vergaarde bekendheid bij het grote publiek door zijn rollen in The Boy in the Striped Pyjamas (2008) en de door Martin Scorsese geregisseerde Hugo (2011). Bij de Netflix-abonnees is de acteur voornamelijk bekend als Otis Milburn uit Sex Education. Inmiddels is het eens zo schattige jongetje uitgegroeid tot een man van 25 en is hij klaar om zijn carrière nóg verder uit te breiden. Jarenlang is hij al bezig met de Netflix-serie, maar nu is hij toe aan iets nieuws, "iets anders, zowel qua stijl als qua omvang", omschrijft Butterfield.

'Iets anders' heeft de acteur over de afgelopen periode zeker gedaan. Butterfield verscheen onlangs in twee horrorfilms Flux Gourmet (2022) en de Netflix-film Choose or Die (2022). Het genre horror bevalt de acteur goed. Naast de twee bovenstaande horrors rondde hij recentelijk ook de opnames af voor een nieuwe film van regisseurs Eren Celeboglu en Ari Costa: All Fun and Games. Toch lijkt het erop dat het testen van een nieuwe stijl Butterfield er niet van weerhoudt trouw te blijven aan zijn rol in Sex Education. Fans kunnen misschien wel sneller dan verwacht genieten van een nieuw seizoen, want de opnames staan op zeer korte termijn gepland:

Seizoen vier, daar beginnen we deze zomer mee, we gaan terug naar Wales.

Asa Butterfield

Butterfield specificeert geen exacte datum voor de start van de opnames, maar volgens bronnen zouden de opnames deze maand nog beginnen. Er is nog geen plot bekend voor het vierde seizoen. Seizoen drie geeft echter opties genoeg. Er is nog genoeg te ontdekken. Wie is de vader van Jean's baby en zal de relatie van Otis en Maeve standhouden? Misschien is de grootste vraag wel of Moordale High overeind zal blijven.

Sex Education (2019– )
8.4
Kijk op Netflix • Een onervaren tiener die nog bij zijn moeder woont die seksuologe is, gaat samenwerken met een slimme, opstandige klasgenoot op de middelbare school om een eigen sekstherapiepraktijk te beginnen.
Beeld: Still 'Sex Education' via TMDb
Tekst: Bron

Deel dit artikel

Meer over:

Video on demand Series NetflixSex Education (2019– )

Meer Netflix

Meer Netflix

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws