Nieuw op Netflix: de 5 beste nieuwe series (week 26, 2022)

Nieuw op Netflix: de 5 beste nieuwe series (week 26, 2022)

Het is weer weekend en dat betekent dat we terugblikken op het nieuwe aanbod van Netflix. Naast de laatste afleveringen van Stranger Things (2016– ) seizoen 4 is tevens seizoen 2 van komedieserie The Upshaws (2021– ) nu te zien. Daarnaast verscheen deze week realityserie Pirate Gold of Adak Island (2022– ) over een groep schatzoekers in de wildernis van Alaska. In de lijst hieronder tonen we je de vijf beste series die deze week nieuw op Netflix zijn verschenen.

Nieuwe series en seizoenen op Netflix

In de lijst worden series vermeld waarvan één of meerdere seizoenen op Netflix zijn toegevoegd. Bij elke serie is aangegeven welk seizoen vanaf deze week te zien is op Netflix. Het complete nieuwe aanbod op Netflix vind je via: Nieuw op Netflix. Of bekijk de beste series via: Beste series op Netflix.

 1. 8.7
  Kijk op Netflix • Nadat een jongetje onder zeer verdachte omstandigheden is verdwenen, komen in het fictieve stadje Hawkins, Indiana in de jaren 80 mysterieuze zaken aan het licht, zoals geheime experimenten, bovennatuurlijke krachten en een vreemd meisje.
 2. 6.8
  Kijk op Netflix • Een Afro-Amerikaans arbeidersgezin in Indiana streeft naar een beter leven voor elkaar en naar huiselijk geluk.
 3. 6.7
  Kijk op Netflix • Als kwade machten dreigen om Anthrasax, god van de vernietiging, weer tot leven te wekken, vraagt het koninkrijk Meta-llicana een wispelturige duistere tovenaar om hulp.
 4. 4.6

  Pirate Gold of Adak Island (2022– )

  Nieuw! Seizoen 1, 8 afleveringen
  Kijk op Netflix • Een eliteteam van ervaren schatzoekers komt naar een afgelegen eiland in de wildernis van Alaska, op zoek naar begraven piratengoud dat miljoenen waard is.
 5. Kijk op Netflix • Johan Falk wordt - na een carrière bij Europol in Den Haag - gevraagd om terug te komen naar Zweden en lid te worden van de speciale unit 'GSI' (Gruppen för särskilda insatser), de sectie binnen de politie van Göteborg die gespecialiseerd is in infiltratie in de zwaarste criminele organisaties.
 6. Kijk op Netflix • Neem met deze documentaireserie een duik in de wereld van de slagschepen, onderzeeërs en vliegdekschepen die de geschiedenis van de moderne oorlog hebben veranderd.
 7. Kijk op Netflix • Deze vierdelige docuserie gaat over de ontstaansgeschiedenis en de productie-uitdagingen van de serie 'Gomorra'.
 8. Lego Friends Heartlake Stories (2022)

  Nieuw! Seizoen 1, aflevering 1-3
  Kijk op Netflix • Een groepje hartsvriendinnen beleeft avonturen, lost problemen op en geniet van hun prachtige thuis, Heartlake City.

Nieuwe afleveringen

Daarnaast verscheen deze week weer één of meerdere nieuwe afleveringen van onderstaande series.

Staat hier niks voor je tussen? Bekijk dan alle nieuwe films en series op Netflix via Nieuw op Netflix!

Beeld: Still 'Stranger Things' via Netflix / Tina Rowden

Deel dit artikel

Meer over:

Series Video on demand Netflix Netflix-tips VOD-tips

Meer Netflix

Meer Netflix

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws