'Rocketman'-acteur Taron Egerton in gesprek met Marvel over rol als Wolverine

'Rocketman'-acteur Taron Egerton in gesprek met Marvel over rol als Wolverine

Wie Wolverine zegt, zegt Hugh Jackman. Daar zal naar alle waarschijnlijkheid verandering in komen, want de Australische ster liet net iets minder dan een jaar geleden weten afscheid te nemen van zijn personage. Nu is Marvel op zoek naar een nieuwe superheld en heeft Rocketman-ster Taron Egerton op het oog.

Egerton zelf onthulde dat hij momenteel in gesprek is met Keving Feige en andere betrokkenen bij Marvel Studio over een eventuele overname van de rol. De acteur sprak over de rol, zijn enthousiasme om erin te duiken, maar ook over zijn zorgen.

Ik ben enthousiast, maar ook bezorgd omdat Hugh zo geassocieerd wordt met de rol dat ik me afvraag of het niet heel moeilijk zal zijn voor iemand anders om dit te doen. Hopelijk geeft het publiek me een kans, mocht het er toch van komen.

Taron Egerton

Van een vervanger van Jackman wordt veel verwacht. Wolverine staat niet alleen centraal in de X-men-franchise, maar zal ook een rol spelen in de Avenger-franchise. Jackman en Egerton zijn samen te zien in Eddie the Eagle (2016). Egerton brak door met zijn rol in Kingsman: The Secret Service (2014) en is sindsdien in meerdere grote producties te zien waaronder Rocketman, Billionaire Boys Club (2018) en uiteraard Kingsman: The Golden Circle (2017).

Beeld: Still 'Kingsman: The Golden Circle' via TMDb
Tekst: Bron

  Volg ons op Google Nieuws

Deel dit artikel

Meer over:

Films CelebritiesX2 (2003)Beerfest (2006)X-Men: The Last Stand (2006)X-Men Origins: Wolverine (2009)X-Men: First Class (2011)The Wolverine (2013)X-Men: Days of Future Past (2014)X-Men: Apocalypse (2016)Logan (2017)Rocketman (2019)

Meer celebrities

Meer celebrities

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws