'Virgin River'-actrice onthult mysterieuze video en fans speculeren over het lot van Charmaine

'Virgin River'-actrice onthult mysterieuze video en fans speculeren over het lot van Charmaine

Later deze maand verschijnt het vierde seizoen van Virgin River (2019– ) op Netflix. Maandenlang wordt er al gespeculeerd over wat er te gebeuren staat. Een selfie in de spiegel en een mysterieuze video van achter de schermen zorgen ervoor dat fans over niets anders meer praten dan het vierde seizoen.

Alexandra Breckenridge die de rol van Mel speelt, plaatste een video op Instagram waarin te zien is dat ze haar route over de set doorneemt. We zien hoe ze stap voor stap de markeringen doorloopt terwijl ze geïnstrueerd wordt door een crewlid. Wie goed kijkt kan zelfs een glimp opvangen van Doc die achter zijn bureau zit.

Breckenridge is niet de eerste Virgin River-acteur die fans zoet houdt met materiaal over de serie. Het officiële Virgin River-account op Instagram plaatste een tijdje geleden een foto van Hope, tot genoegen van veel fans die opgelucht adem konden halen. Colin Lawrence die de rol van Preacher speelt, postte niet zo lang geleden een foto van zichzelf gekleed in de stijl van Shakespeare. Slechts een paar dagen geleden kwam ook actrice Lauren Hammersley met een interessant bericht. Ze plaatste een foto van zichzelf en schreef daarbij 'Nieuwe serie'. Voor fans was het meteen duidelijk dat de kleding niet die van het personage Charmaine is, het personage dat door Hammersley gespeeld wordt in Virgin River.

Fans reageerden met allerlei vragen waaronder de vraag of dit betekent dat ze niet terug zou keren voor seizoen 5. De opnames van het vijfde seizoen zullen deze maand beginnen. Anderen zijn hoopvoller en vragen de actrice of dit betekent dat ze een spin-offserie krijgt.

Het vierde seizoen van Virgin River is vanaf 20 juli te zien op Netflix.

Virgin River (2019– )
7.4
Kijk op Netflix • Een verpleegkundige uit de stad verhuist naar een afgelegen gebied in Californië en ontdekt dat het leven in een dorp niet zo eenvoudig is als ze had verwacht...
Beeld: Still 'Virgin River' via Netflix
Tekst: Bron 1, Bron 2

Deel dit artikel

Meer over:

Video on demand Series Netflix Video'sVirgin River (2019– )

Meer Netflix

Meer Netflix

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws