Zomerse serie wordt populairste Amazon Prime-serie en blaast Taylor Swift-hits nieuw leven in

Zomerse serie wordt populairste Amazon Prime-serie en blaast Taylor Swift-hits nieuw leven in

The Summer I Turned Pretty (2022– ) is sinds iets langer dan een week te zien op Amazon Prime Video en is nu al de best bekeken serie van het moment. Het succes blijft niet bij alleen de serie. Door de populariteit is er ook hernieuwde interesse in het gelijknamige boek geschreven door Jenny Han en ook de muziek van Taylor Swift die door de seriemakers gebruikt wordt, is opnieuw in trek.

Swift nam het nummer This Love opnieuw op voor de serie. Ook de hits Cruel Summer en False God worden in de serie gebruikt en zijn opnieuw binnengedrongen in de top 40. Cruel Summer behaalde zelfs een record en werd sinds de release niet meer zoveel beluisterd als nu.

The Summer I Turned Pretty gaat over de tiener Isabel, gespeeld door Lola Tung, die deze zomer 16 wordt. Opeens zien de jongens waarmee ze al sinds kleins af aan optrekt, haar op een andere manier en zal ze voor het eerst liefde meemaken en geconfronteerd worden met liefdesverdriet.

Het lijkt erop dat Amazon Prime Video het succes van de serie al voorspeld had, want nog voordat The Summer I Turned Pretty op de streamingdienst verscheen, werd het met een tweede seizoen verlengd.

The Summer I Turned Pretty (2022– )
7.4
Kijk op Prime Video • Elke zomer gaan Belly en haar familie naar het strandhuis van de Fishers in Cousins. Elke zomer is hetzelfde ...
Beeld: Still 'The Summer I Turned Pretty' via TMDb
Tekst: Bron

Deel dit artikel

Meer over:

Video on demand Series Amazon Prime VideoThe Summer I Turned Pretty (2022– )

Meer Amazon Prime Video

Meer Amazon Prime Video

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws