'Better Call Saul' onthult twee teasers: 'Ik ben gemaakt. Ik ga het zelf repareren'

'Better Call Saul' onthult twee teasers: 'Ik ben gemaakt. Ik ga het zelf repareren'

Nu Better Call Saul (2015– ) klaar is om de laatste zes afleveringen in slechts negen dagen uit te zenden, is AMC begonnen met een ronde van promoties voor de uitzending. Better Call Saul keert terug op Netflix op 12 juli.

Terugkeer van karakters Breaking Bad in Better Call Saul

Terwijl de chronologie van de show de gebeurtenissen van Breaking Bad (2008–2013) begint te benaderen, bereiden kijkers zich voor op het zien van enkele bekende gezichten, waaronder de terugkeer van Bryan Cranston's Walter White en Aaron Paul's Jesse Pinkman.

Naast dat iconische paar keert Better Call Saul vrijwel zeker terug naar het niet-glamoureuze bestaan van Gene Takavic van Bob Odenkirk, voorheen bekend als Saul Goodman, voorheen bekend als Jimmy McGill, die nu in Omaha, Neb. woont onder een nieuwe identiteit na de ineenstorting van het criminele imperium van Walter White.

Teasers van Better Call Saul

Bob Odenkirk deelde zaterdag nieuwe teasers voor de laatste afleveringen van de show en beloofde een terugkeer naar het kille Nebraska voor de serie. Het geheel van Better Call Saul bevat flash-forward-sequenties van Takavic' anonieme leven als werknemer in Cinnabon, hoewel hij sindsdien is erkend als Saul Goodman in recentere interstitials.

"Ik ben gemaakt. Ik ga het zelf repareren", belooft het personage van Odenkirk in een telefoontje.

Een andere teaser bevat een dialoog van Jeff, een taxichauffeur die Takavic in een vorige aflevering als Goodman herkent. Acteur Don Harvey speelde Jeff in de originele volgorde, hoewel de trailer een nieuwe acteur lijkt te bevatten in een achteruitkijkspiegel en voice-over. Sommige fans hebben de hypothese geopperd dat de rol is herschikt, aangezien Harvey te zien was in een rol van HBO's We Own This City (2022).

12 juli wordt het slotseizoen op Netflix hervat met wekelijkse afleveringen.

Beeld: Still 'Better Call Saul' via TMDb
Tekst: Bron 1, Bron 2

Deel dit artikel

Meer over:

Series Video on demand Netflix Video'sBetter Call Saul (2015– )Breaking Bad (2008–2013)

Meer Netflix

Meer Netflix

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws