'The Boys'-maker over Black Noir's geschiedenis: 'Hij schaamt zich zo voor wie hij is geworden'

'The Boys'-maker over Black Noir's geschiedenis: 'Hij schaamt zich zo voor wie hij is geworden'

De voorlaatste aflevering van seizoen 3 van The Boys (2019– ) onthulde het achtergrondverhaal van Black Noir, gespeeld door Nathan Mitchell, met Soldier Boy, gespeeld door Jensen Ackles, op de schattigste en op de een of andere manier nog steeds bloederigste manier die mogelijk is.

Let op: dit artikel bevat spoilers van The Boys aflevering 7.

Denkbeeldige tekenfilmvrienden

Tijdens aflevering 7 is Noir ondergedoken in een verlaten kinderrestaurant genaamd Buster Beaver's nadat hij is weggelopen van Vought Tower toen hij hoorde dat Soldier Boy nog leeft. Noir vertelt aan niemand, ook niet aan zijn beste vriend en kapitein Homelander, gespeeld door Antony Starr, waar hij heen ging en daar in afzondering leeft - samen met verschillende denkbeeldige tekenfilmvrienden.

Noirs geanimeerde dierenvrienden zorgen ervoor dat hij zijn angsten voor Soldier Boy onder ogen ziet door de gebeurtenis opnieuw te creëren die hem zo bang maakte voor Soldier Boy in de eerste plaats, een dag waarop Soldier Boy hem in elkaar sloeg nadat hij tegen hem opkwam, evenals de bijna fatale aanval die Soldier Boy op Noir maakte op de dag dat hij Payback leidde in een samenzwering om Soldier Boy door de Russen te laten opstijgen, waardoor Noirs gezicht misvormd werd.

The Boys (2019– )
8.7
Kijk op Prime Video • In een wereld waar superhelden de duistere kant van hun overweldigende beroemdheid en roem omhelzen, vormt zich een groep burgerwachten die informeel bekend staan als 'The Boys'.

Geschiedenis tussen Black Noir en Soldier Boy

De onthulling van Noirs gezichtsverminking komt in verschillende afleveringen na de eerste - en tot nu toe enige - keer dat fans van The Boys de man onder het masker hebben ontmoet. In aflevering 3 van seizoen 3 wordt een jonge en ontmaskerde Black Noir, gespeeld door Fritzy-Klevans Destine, kort gezien in gesprek met Stan Edgar, gespeeld door Giancarlo Esposito. Noir vertelt hem dat hij het masker niet meer wil dragen en serieus genomen wil worden als een zwarte superheld en acteur, voordat Soldier Boy wordt ontvoerd. Hij wordt opnieuw getoond in die aflevering nadat Soldier Boy is meegenomen, dit keer met de helft van zijn gezicht bebloed en onherstelbaar beschadigd, hoewel in die aflevering wordt geïmpliceerd dat de algemene oorlogvoering tot de verwonding heeft geleid.

Tot nu toe zijn dit de enige keren dat kijkers het gezicht van Black Noir hebben gezien - en de show heeft Mitchell nog steeds nooit ontmaskerd - en Kripke zegt dat dit de enige keer zal zijn in de rest van The Boys seizoen 3.

We wilden het oorsprongsverhaal van Noir verkennen en echt onthullen wie hij was en waar hij vandaan kwam. En in de flashbacks was hij een knappe, jonge superheld met de ambitie om de volgende Eddie Murphy te worden, maar hij werd aangevallen door Soldier Boy en op zo'n extreme manier dat hij uiteindelijk echt misvormd raakte. En in onze gedachten, toen hij daar eenmaal van hersteld was en het masker weer opzette, doet hij het zelden, zelden af, in Darth Vader-stijl. Het had dus geen zin dat het natuurlijk aanvoelde. We speelden ermee, als hij in Buster Beaver's is, doet hij dan het masker af? En we hadden zoiets van, maar waarom? Hij schaamt zich zo voor wie hij is geworden dat het gewoon niet goed voelde.

Eric Kripke
Beeld: Still 'The Boys' via TMDb
Tekst: Bron

Deel dit artikel

Meer over:

Video on demand Series Amazon Prime VideoThe Boys (2019– )

Meer Amazon Prime Video

Meer Amazon Prime Video

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws