'Stranger Things' en Spotify werken samen om afspeellijsten te maken: 'Welk nummer zal je redden van Vecna?'

'Stranger Things' en Spotify werken samen om afspeellijsten te maken: 'Welk nummer zal je redden van Vecna?'

Stranger Things (2016– ) werkt samen met Spotify om gepersonaliseerde Upside Down-afspeellijsten voor hun fans te maken. Na de krankzinnige reactie op "Running Up That Hill" van Kate Bush en de geniale manier waarop de Duffer Brothers het nummer gebruikten om de verhaallijn van seizoen 4, deel 1, tussen afleveringen te verweven, verdienen fans hun eigen anti-Vecna-anthem.

Welk nummer red jou van Vecna?

In een Twitter-bericht heeft Stranger Things zijn samenwerking met Spotify onthuld en fans kennis laten maken met gepersonaliseerde samengestelde afspeellijsten die hen inderdaad zouden kunnen redden van Vecna; hint: "het eerste nummer op de lijst = je redderslied."

Wanneer je op de link op de Twitter-post van Stranger Things klikt, genereert Spotify een gepersonaliseerde Upside Down-afspeellijst met 50 nummers.

Ook nog een vijfde seizoen op komst

Volume 2 van Stranger Things seizoen 4 is nu te zien op Netflix. Dit is niet het laatste seizoen, er is namelijk ook al een seizoen 5 aangekondigd. Een releasedatum is hiervan nog niet bekend. Voor een compleet overzicht van alle nieuwe films en series die binnenkort op de streamingdienst verschijnen, kun je terecht op onze pagina Binnenkort op Netflix.

Stranger Things (2016– )
8.7
Kijk op Netflix • Nadat een jongetje onder zeer verdachte omstandigheden is verdwenen, komen in het fictieve stadje Hawkins, Indiana in de jaren 80 mysterieuze zaken aan het licht, zoals geheime experimenten, bovennatuurlijke krachten en een vreemd meisje.
Beeld: Still 'Stranger Things' via Netflix
Tekst: Bron

Deel dit artikel

Meer over:

Video on demand Series NetflixStranger Things (2016– )

Meer Netflix

Meer Netflix

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws