Deze week nieuw op Netflix (4 t/m 10 juli, 2022)

Deze week nieuw op Netflix (4 t/m 10 juli, 2022)

Een nieuwe week is gestart en er staat weer genoeg op de planning van Netflix. Deze week voegt de streamingdienst een aantal gloednieuwe films en series toe. Hieronder lichten we de hoogtepunten uit van de komende week op Netflix.

Andere handige Netflix-pagina's:

Woensdag 6 juli

Hello, Goodbye and Everything in Between

Hello, Goodbye and Everything in Between (2022)
4.9
Kijk op Netflix • Claire en Aidan, die een pact hebben gesloten dat ze voor de universiteit uit elkaar zouden gaan, zien zichzelf op hun laatste avond als stel terug in hun relatie.

In de romkom van de makers van To All the Boys I've Loved Before (2018) volgen we Claire en Aidan, die een pact hebben gesloten dat ze voor de universiteit uit elkaar zouden gaan. Ze zien zichzelf op hun laatste avond als stel terug in hun relatie. De date leidt hen naar bekende punten en onverwachte plaatsen, en doet hen afvragen of middelbare schoolliefde wel voorbestemd is om te blijven duren.

Girl in the Picture

Girl in the Picture (2022)
7.2
Kijk op Netflix • In deze documentaire verandert een mysterie in een nachtmerrie wanneer een vrouw stervend langs de weg wordt gevonden en een zoon achterlaat die beweert haar man te zijn.

Niemand wist wie Sharon Marshall was, maar dan wordt ze stervend langs de weg gevonden. De docu gaat vanaf daar terug in de tijd. Aan de hand van foto's, getuigenverklaringen en oude onderzoeken proberen de makers het verhaal van Marshall, als dat tenminste haar echte naam is, te achterhalen.

Control Z seizoen 3

Control Z (2020–2022)
6.9
Kijk op Netflix • Wanneer een hacker de geheimen van de leerlingen van de gehele middelbare school begint vrij te geven, werkt de sociaal geïsoleerde maar oplettende Sofía aan het blootleggen van zijn of haar identiteit.

Een nieuw semester is gestart op el Colegio Nacional, en het lijkt erop dat iedereen Luís bijna vergeten is. Maar dan neemt een onbekende de sociale media van Luis over en dreigt hij of zij wraak te nemen op degenen die zijn leven tot een hel hebben gemaakt. Opnieuw is het aan Sofía om uit te zoeken wie de dader is…

Vrijdag 8 juli

La noche más larga (serie)

La noche más larga (2022)
5.8
Kijk op Netflix • Gewapende mannen omsingelen een tbs-kliniek en blokkeren alle communicatie. Hun doel: seriemoordenaar Simón Lago gevangennemen.

De Spaanse thrillerserie speelt zich af in de nacht van 24 december: een groep gewapende mannen omsingelt de gevangenis van Monte Baruca en snijdt alle communicatie met de buitenwereld af. Hun doel: Simón Lago, een gevaarlijke seriemoordenaar, gevangen nemen. Als de bewakers hem uitleveren, is de aanslag in een paar minuten voorbij. Maar Hugo, de gevangenisdirecteur, weigert te gehoorzamen en bereidt zich voor om de aanval te weerstaan.

Capitani seizoen 2

Capitani (2019– )
6.6
Kijk op Netflix • Het lichaam van een tienermeisje wordt gevonden in het bos bij het plattelandsdorp Manscheid, diep in het noorden van Luxemburg.

We bevinden ons drie jaar later dan de gebeurtenissen in seizoen 1 van de Luxemburgse serie af. Seriemaker Thierry Faber geeft aan dat het tweede seizoen heel anders is: duister en speelt zich meer in de stad af. "De kijkers zeker zullen moeten wennen," aldus de seriemaker.

Boo, Bitch (serie)

Boo, Bitch (2022)
5.8
Kijk op Netflix • 'Boo, Bitch' beslaat een nacht waarin een middelbare scholier centraal staat. Ze heeft tot nu toe onder de radar geleefd, maar besluit om de kans te grijpen om haar verhaal een andere wending te geven en een episch leven te leiden, maar de volgende morgen komt ze erachter dat ze een geest is.

De nieuwe miniserie is een komedie waarin een voorzichtige middelbare scholier (To All the Boys-ster Lana Condor), in de loop van één nacht, de kans krijgt om haar levensverhaal te veranderen en een episch leven te gaan leiden. Maar de volgende ochtend komt ze erachter dat ze een geest is…

Incantation

Incantation (2022)
6.2
Kijk op Netflix • Zes jaar geleden werd Li Ronan vervloekt na het breken van een religieus taboe. Nu moet ze haar dochter beschermen tegen de gevolgen van haar daden.

Netflix legt uit dat de nieuwe horrorfilm iets weg heeft van The Blair Witch Project (1999) en Paranormal Activity (2007). In Incantation is het zes jaar geleden dat Li Ronan werd vervloekt na het breken van een religieus taboe. Nu moet ze haar dochter zien te beschermen tegen de gevolgen van haar daden.

Blackout

Blackout (2022)
Kijk op Netflix • Hij wordt wakker in een Mexicaans ziekenhuis en kan zich niets meer herinneren, maar blijkt doelwit van een kartel te zijn en moet snel de waarheid zien te achterhalen.

In Blackout wordt Cain (Josh Duhamel) wakker in een Mexicaans ziekenhuis, zonder geheugen. Nadat hij Anna (Abbie Cornish) ontmoet, komt hij er steeds meer achter hij wie hij is, maar al snel moet hij vechten voor zijn leven als verschillende kartellen hem aanvallen, elk op zoek naar iets dat hij gestolen heeft. Maar wat dan?

The Sea Beast

The Sea Beast (2022)
7.1
Kijk op Netflix • Het leven van een legendarische zeemonsterjager komt op zijn kop te staan als een jong meisje op zijn schip bevriend raakt met het gevaarlijkste beest van allemaal.

In een tijdperk waarin angstaanjagende beesten over de zeeën zwierven, waren monsterjagers gevierde helden, en niemand was zo geliefd als de grote Jacob Holland. Maar wanneer de jonge Maisie Brumble aan boord van zijn legendarische schip gaat, wordt hij opgezadeld met een onverwachte bondgenoot. Samen beginnen ze aan een epische reis naar onbekende wateren en schrijven geschiedenis. Gemaakt door de Oscarwinnende maker van Vaiana (2016).

Zondag 10 juli

Isolerad

Isolerad (2010)
5.9
Kijk op Netflix • Een jonge student verhuist naar een nieuw appartement voor wat meer rust. Dit verandert al snel wanneer zijn buren hem stalken, met duistere bedoelingen.

In deze Zweedse thriller is de eenzame student geneeskunde, Frank, blij met zijn appartement, een rustige plek om zich te concentreren op zijn komende examens. Maar wanneer hij het meisje dat boven hem woont ontmoet, Lotte, realiseert hij zich dat er iets mis is met het huis…

Staat hier niets voor je tussen? Netflix heeft voor de komende maand nog genoeg op de planning staan. Voor een overzicht van alle nieuwe films en series die binnenkort op de streamingdienst verschijnen, kun je terecht op onze pagina Binnenkort op Netflix.

Beeld: Still 'Hello, Goodbye and Everything in Between' via Netflix / Katie Yu

Deel dit artikel

Meer over:

Films Series Video on demand Netflix Netflix-tips VOD-tips

Meer Netflix

Meer Netflix

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws