Thor & Gorr vechten in de nieuwe trailer van 'Thor: Love and Thunder'

Thor & Gorr vechten in de nieuwe trailer van 'Thor: Love and Thunder'

Een gloednieuwe Thor: Love and Thunder (2022)-trailer geeft een voorproefje van het intense gevecht van de God of Thunder en Gorr the God Butcher. Over minder dan een week zal het nieuwste Marvel Studios-project van Taika Waititi en Chris Hemsworth in de bioscoop verschijnen. De twee werkten eerder samen aan de hit Thor: Ragnarok (2017) uit 2017, een kleurrijke film die Hemsworths geliefde Noorse god volledig opnieuw uitvond.

Thor's zoektocht naar vrede

Die heruitvinding zou zomaar kunnen doorgaan in Love and Thunder. De nieuwe film gaat verder met Thor na de gebeurtenissen van Avengers: Endgame (2019), waarin de held op zijn laagste punt stond. Beschreven door Waititi als een midlifecrisis, begint Thor de zoektocht naar wat vrede. De opkomst van een nieuwe schurk, Christian Bale's Gorr the God Butcher, bevestigt echter dat Thor het vechten niet voor altijd opzij zal kunnen zetten. Love and Thunder bevat ook de terugkeer van Jane Foster, gespeeld door Natalie Portman. Jane is nu zelf een held nadat ze Mjolnir heeft opgepikt en de Mighty Thor is geworden. Ook keert Valkyrie, gespeeld door Tessa Thompson, terug.

De nieuwste Thor: Love and Thunder trailer

In de nieuwste Thor: Love and Thunder-trailer van Marvel wordt het enorme gevecht van Gorr en Thor verder geplaagd met de toevoeging van nieuwe scènes uit de film. De promotievideo duurt slechts 30 seconden en toont nieuwe fragmenten van de God of Thunder die zijn krachten op unieke manieren gebruikt.

Is Gorr sterker dan Thanos?

Hoewel er niet veel bekend is over de slechterik van Thor: Love and Thunder, zou Gorr the God Butcher wel eens de gevaarlijkste schurk kunnen zijn waarmee Thor te maken heeft gehad. Gorr's wrok tegen de goden komt voort uit het lijden van een persoonlijke tragedie, en hij gelooft dat de hogere entiteiten hem niet tegen de ervaring hebben beschermd. Dit zou Thor een gevoelige snaar kunnen raken nadat zijn catastrofale fout in Avengers: Infinity War (2018) leidde tot de snap van Thanos. Als dat zo is, kan het zijn dat het conflict in Thor: Love and Thunder zeer persoonlijk zal zijn, waardoor de inzet groter wordt.

Releasedatum van Thor: Love and Thunder

Thor: Love and Thunder draait vanaf woensdag 6 juli in de bioscoop. Voor een compleet overzicht van alle nieuwe films die binnenkort in de bioscoop verschijnen, kun je terecht op onze pagina Binnenkort in de Bioscoop.

Thor: Love and Thunder (2022)
6.3
In 'Thor: Love and Thunder' maakt Thor (Chris Hemsworth) een reis zoals hij die nog nooit heeft gemaakt: een reis naar innerlijke vrede.
Beeld: Still 'Thor: Love and Thunder' via YouTube
Tekst: Bron

  Volg ons op Google Nieuws

Deel dit artikel

Meer over:

Video's Films BioscoopThor: Love and Thunder (2022)

Meer video's

Meer video's

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws