Vijf nieuwe acteurs voegen zich bij cast miniserie 'Lady in the Lake' met Natalie Portman

Vijf nieuwe acteurs voegen zich bij cast miniserie 'Lady in the Lake' met Natalie Portman

Apple's miniserie Lady in the Lake heeft zijn cast compleet. Naast de eerder aangekondigde Natalie Portman, 'Lan Noel, Mikey Madison, Brett Gelman en Moses Ingram voegen Byron Bowers, Josiah Cross, Mike Epps, Noah Jupe en Pruitt Taylor Vince zich bij de cast. De serie is gemaakt en geregisseerd door Alma Har'el.

De serie is een verfilming van het gelijknamige boek van Laura Lippman. Het boek speelt zich af in Baltimore in de jaren 60. Moeder en huisvrouw Maddie Schwartz, gespeeld door Portman, wordt na een onopgeloste moord gedwongen om haar leven opnieuw uit te vinden als onderzoeksjournaliste.

Byron Bowers staat vooral bekend om zijn rollen in Irma Vep (2022), Kimi (2022), No Sudden Move (2021) en Honey Boy (2019). Josiah Cross kennen we van zijn rol in King Richard (2021). Mike Epps is te zien in The Upshaws (2021– ). Noah Jupe speelt in onder andere Honey Boy en A Quiet Place (2018). Ten slotte staat Pruitt Taylor Vince bekend om Bird Box (2018) en Gotti (2018). Welke rollen de nieuwe castleden zullen spelen is nog niet bekend.

Lady in the Lake
'Lady in the Lake' speelt zich af in de jaren zestig in Baltimore, waar een onopgeloste moord ervoor zorgt dat huisvrouw en moeder Maddie (Portman) een carrière als onderzoeksjournalist najaagt.
Beeld: via depositphotos
Tekst: Bron

  Volg ons op Google Nieuws

Deel dit artikel

Meer over:

Celebrities Series Video on demand Apple TV+Lady in the Lake

Meer Apple TV+

Meer Apple TV+

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws