Netflix-film 'The Old Guard' moet twee vervolgen krijgen

Netflix-film 'The Old Guard' moet twee vervolgen krijgen
13 juli 2020 om 09:47

Afgelopen week kwam de Netflix-film The Old Guard (2020) uit en hij wordt geweldig bekeken. In de film spelen Charlize Theron, Chiwetel Ejiofor en Kiki Layne. Het verhaal is gebaseerd op een graphic novel en volgt een groep onsterfelijken die proberen onder de radar te blijven wanneer ze de nieuwe onsterfelijke Nile (Layne) leren om te vechten voor wat juist is.

Het feit dat de hoofdpersonages onsterfelijk zijn geeft de mogelijkheid om heel veel verhalen te vertellen en het einde van de film liet mogelijkheden open voor een vervolg. Regisseur Gina Prince-Bythewood heeft bekendgemaakt dat zij en schrijver Greg Rucka plannen hebben voor twee vervolgfilms. Prince-Bythewood gaf aan dat het ook heel goed kan:

De graphic novel zelf is een trilogie. Het verhaal gaat een kant op die behoorlijk geweldig is, dus als het publiek het graag ziet gebeuren, dan wij ook.

Hieronder volgen spoilers voor het eerste deel.

Waar het vervolg dan over zal gaan? In de laatste momenten van de film is Booker (Matthias Schoenaerts) te zien die verbannen is na het team verraden te hebben. Hij besluit honderd jaar in eenzaamheid door te gaan brengen, maar wordt benaderd door Quynh (Veronica Ngo) die zegt: "Booker het is goed om je eindelijk te ontmoeten".

Quynh en Andy, (Theron) hebben een lange historie die ermee eindigde dat Quynh in een metalen kist in de oceaan achtergelaten werd om haar voor de eeuwigheid te laten verdrinken op de bodem van de zee. Quynh lijkt dus een manier gevonden te hebben om te ontsnappen en het feit dat ze naar Booker toestapt zou kunnen duiden op het feit dat we in de volgende film haar wraak op Andy gaan zien.

Netflix heeft het vervolg nog niet officieel bevestigd.

The Old Guard (2020)
6.7
'The Old Guard' is gebaseerd op de gelijknamige Amerikaanse graphic novel-serie van auteur Greg Rucka en illustrator Leandro Fernández.

  Volg ons op Google Nieuws

Beeld: Still 'The Old Guard' via TMDb
Tekst: Bron

Meer over:

Video on demand Films NetflixThe Old Guard (2020)

Reacties


Meer nieuws


Bekijk alle nieuwsberichten