Sony koopt rechten nieuwe boek van 'Crazy Rich Asians'-auteur Kevin Kwan

Sony koopt rechten nieuwe boek van 'Crazy Rich Asians'-auteur Kevin Kwan
13 juli 2020 om 11:01

Sony Pictures heeft de rechten gekocht van het nieuwe boek van Kevin Kwan: Sex and Vanity. Kwan is bekend van de Crazy Rich Asians-reeks. Het eerste deel Crazy Rich Asians (2018) werd succesvol verfilmd met in de hoofdrollen Constance Wu en Henry Golding en er zijn plannen voor de verfilming van het vervolg China Rich Girlfriend.

Kwans nieuwe roman gaat over wat er gebeurd als nieuwe rijken uit het Oosten in contact komen met de oude rijken uit de hoogste kringen van New York. Het boek wordt omschreven als "een modern liefdesverhaal, een uitdagende hommage aan A Room With a View en een briljante en grappige komedie op het snijvlak van twee culturen" Met Sex and Vanity worden Kwan en John Penotti weer samengebracht. Penotti is erg verheugd over de kans om opnieuw een project te starten.

Zeven jaar geleden vertrouwde Kevin ons (en de andere samenwerkende producers) met zijn baanbrekende bestseller Crazy Rich Asians en vanaf dat moment is samenwerken met hem een creatieve droom geweest. Met Sex and Vanity heeft hij opnieuw een magisch werk gemaakt, een sterk verhaal over liefde en identiteit.

Ook Kwan gaf aan blij te zijn over de samenwerking en zei dat hij ernaar uitkijkt om weer herenigd te worden met Penotti die "meteen en passievol reageerde op de wereld die ik gecreëerd heb in Sex and Vanity.

  Volg ons op Google Nieuws

Beeld: Still 'Crazy Rich Asians' via TMDb
Tekst: Bron

Meer over:

Films

Reacties


Meer nieuws


Bekijk alle nieuwsberichten