Bryan Fuller deelt plannen vierde seizoen 'Hannibal'

Bryan Fuller deelt plannen vierde seizoen 'Hannibal'
13 juli 2020 om 12:15

Het is alweer vijf jaar geleden dat het laatste seizoen van Hannibal (2013–2015) uitkwam. In een virtuele reünie spraken maker Bryan Fuller en de cast, waaronder Mads Mikkelsen, Hugh Dancy, Gillian Anderson en Caroline Dhavernas, over het pad dat het vierde seizoen in zou kunnen slaan. Zeker nu de serie in Amerika op Netflix te zien is en daar immens populair is, lijkt het mogelijk dat Netflix de kans zou bieden om een nieuw seizoen te maken

Hannibal (2013–2015)
8.5
'Hannibal draait om de beginjaren van de relatie tussen FBI-profiler en criminoloog Will Graham (Hugh Dancy) en dr.

Een van de vragen over hoe het vierde seizoen eruit zou zien, is hoe de relatie tussen Hannibal (Mikkelsen) en Will Graham (Dancy) zich verder zou ontwikkelen. Een deel van de fans ziet namelijk een seksuele spanning tussen de twee. Fuller zei dat een nieuw seizoen in ieder geval de dynamiek tussen hen verder zou onderzoeken. Hoewel hij Will ziet als een heteroseksueel personage beschrijft hij Hannibal als panseksueel en als iemand die zich vooral aangetrokken voelt tot mooie dingen en mensen. Fuller wil in ieder geval dat er gekozen wordt voor een "authentiek pad" voor de personages.

Ook werd de vraag gesteld of er nieuwe vrouwelijke of misschien non-binaire personages in de serie geïntroduceerd zouden worden. Daarop antwoordde Fuller dat hij graag meer diversiteit en representatie zou zien in de show. Als laatste spraken ze over waar het nieuwe seizoen zich af zou spelen. Fuller ziet graag een verandering van het koude decor van Toronto naar een zonnige plek.

Het blijft echter wel de vraag of dit vierde seizoen er inderdaad gaat komen, want dat gaf Fuller nog niet aan. Wel vindt hij dat in ieder geval iedereen terug zou moeten keren. Als dat zou betekenen dat het langer duurt voordat een volgend seizoen er zou komen, dan zij dat zo. Het hele gesprek kan je hieronder bekijken.

  Volg ons op Google Nieuws

Beeld: Still 'Hannibal' via TMDb
Tekst: Bron

Meer over:

SeriesHannibal (2013–2015)

Reacties


Meer nieuws


Bekijk alle nieuwsberichten