Je raadt nooit waar een van de mooiste scènes 'Thor: Love and Thunder' is opgenomen

Je raadt nooit waar een van de mooiste scènes 'Thor: Love and Thunder' is opgenomen

Thor: Love and Thunder-ster Natalie Portman deelt waar een van de meest visueel verbluffende scènes van de film is opgenomen, namelijk de parkeerplaats van bekende elektronica winkelketen "Best Buy". Over welke scène het precies gaat houdt de oscarwinnares van Black Swan (2010) nog geheim.

Er is een scène die een van de mooiste scènes is die ik in een film heb gezien en die hebben we in het echt opgenomen op een parkeerplaats van Best Buy. Het is zo heftig om aan zo'n grote film mee te werken en we waren letterlijk op een parkeerplaats met een blauw scherm, en deden dit echt dramatische ding. Het ziet er zo prachtig uit op film, maar elke keer als ik het zie, heb ik zoiets van 'Dat is een Best Buy-parkeerplaats'.

Natalie Portman

Daarnaast deelde Portman dat een groot deel van de opgenomen beelden uiteindelijk uit de film is gelaten, waaronder "hele sequenties, planeten, personages en werelden."

Het is gewoon verbazingwekkend hoeveel geweldig materiaal er niet in de film zit, als je bedenkt hoeveel geweldig materiaal er wél in zit. Normaal gesproken probeer je gewoon genoeg goed materiaal te vinden om in de film te stoppen en dit had té veel. Dus dat was echt verrassend.

Natalie Portman

Thor: Love and Thunder is nu in de bioscoop te zien. Voor een compleet overzicht van alle nieuwe films die binnenkort in de bioscoop verschijnen, kun je terecht op onze pagina Binnenkort in de Bioscoop.

Thor: Love and Thunder (2022)
6.3
In 'Thor: Love and Thunder' maakt Thor (Chris Hemsworth) een reis zoals hij die nog nooit heeft gemaakt: een reis naar innerlijke vrede.
Beeld: Still 'Thor: Love and Thunder' via Filmdepot
Tekst: Bron

Meld je nu aan!

Deel dit artikel

Meer over:

Disney+ Films BioscoopThor: Love and Thunder (2022)

Meer Disney+

Meer Disney+

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws