'Breaking Bad'-acteur Giancarlo Esposito ziet rol in Marvelfilm als volgende stap

'Breaking Bad'-acteur Giancarlo Esposito ziet rol in Marvelfilm als volgende stap
13 juli 2020 om 14:40

Giancarlo Esposito zegt dat hij waarschijnlijk een rol zal spelen in de volgende film uit het Marvel Cinematic Universe. Hij ziet zo'n rol voor zichzelf als de volgende stap in zijn carrière.

Esposito kennen we van zijn rol als crystal meth-magnaat met een kiprestaurant, Gus Fring, uit de serie Breaking Bad (2008–2013). In een interview zei de acteur dat hij het werk uit de stal van Marvel bewondert, en dat het een prachtige kans voor hem zou zijn:

Nou, er zijn al die geruchten over het feit dat ik bij Marvel zou zitten. Ik wil graag met hen werken, dat roep ik altijd al. Ik heb die geruchten allemaal niet zelf de wereld in gebracht, maar ik heb eerder met een aantal van de producenten samengewerkt. Wat zij doen is fantastisch, en ik wil iets doen op de lange termijn. Daarom denk ik dat de Marvel Universe voor mij de volgende stap is.

Hoewel Esposito in het begin van zijn carrière verschillende rollen had, zoals politierechercheur in Homicide: Life on the Street (1993–1999) en politiek geëngageerde tiener in Spike Lee's Do the Right Thing (1989), krijgt hij door zijn succes in de Breaking Bad-serie recentelijk vooral de rollen van schurken en slechterikken. Er is nog niks bevestigd vanuit Marvel, maar volgens de geruchten zal de acteur ook in hun cinematografische wereld zo'n soort rol vervullen.

  Volg ons op Google Nieuws

Beeld: Profile 'Giancarlo Esposito' via TMDb
Tekst: Bron

Meer over:

Films Algemeen CelebritiesBreaking Bad (2008–2013)

Reacties


Meer nieuws


Bekijk alle nieuwsberichten