'Star Wars'-schrijver werkt aan 'enorm nieuw filmproject'

'Star Wars'-schrijver werkt aan 'enorm nieuw filmproject'
14 juli 2020 om 11:57

Gary Whitta, een van de scenarioschrijvers van Rogue One: A Star Wars Story (2016) en het eerste seizoen van The Walking Dead (2010– ), werkt aan een nieuw groot project. De schrijver, die op dit moment het tv-programma Animal Talking presenteert, is zo enthousiast over zijn nieuwe plannen dat hij er wel over móest tweeten

Whitta is een actieve twitteraar, die zich vooral politiek uitlaat, maar nu dus ook een inkijkje geeft in zijn huidige projecten. Wat voor film Whitta aan het maken is en aan wie hij zijn hersenspinsels verkocht heeft is nog onduidelijk, maar dat hij er zin in heeft is onmiskenbaar. Naar het formaat van "a big one" kunnen we ook alleen maar raden, maar klinkt veelbelovend. Hij liet in een volgende tweet ook weten dat er ook nieuws is met betrekking tot Animal Talking.

Whitta zal de nieuwe film schrijven en produceren, verder zijn er nog geen details bekend. Op dit moment werkt hij ook aan de liveaction-bewerking van Mouse Guard en schrijft hij mee aan een project van Playstation 5.

  Volg ons op Google Nieuws

Beeld: Still 'Rogue One: A Star Wars Story' via TMDb
Tekst: Bron

Meer over:

Films Celebrities

Reacties


Meer nieuws


Bekijk alle nieuwsberichten