Andrew Garfield nu te zien op Disney+ in waargebeurde miniserie 'Under the Banner of Heaven'

Andrew Garfield nu te zien op Disney+ in waargebeurde miniserie 'Under the Banner of Heaven'

Spider-Man-acteur Andrew Garfield schittert vanaf vandaag op Disney+ in Under the Banner of Heaven (2022). De gloednieuwe misdaadserie vertelt het waargebeurde verhaal over een dubbele moord in 1984. De miniserie is vanaf vandaag te zien op de streamingdienst.

Under the Banner of Heaven draait om een toegewijde detective wiens mormoonse geloof op de proef wordt gesteld als hij een dubbele moord onderzoekt die verband lijkt te houden met de ontsporing van een gewaardeerde familie in Utah in het fundamentalisme van de Church of Jesus Christ of Latter-day Saints: de moord op Brenda Wright Lafferty en haar 15 maanden oude dochter Erica.

Kijk Under the Banner of Heaven nu op Disney+! 🍿

Under the Banner of Heaven is gebaseerd op de true-crime bestseller van Jon Krakauer en wordt gemaakt en geproduceerd door Oscarwinnaar Dustin Lance Black, schrijver van Milk (2008). De hoofdrollen worden onder anderen gespeeld door Daisy Edgar-Jones, Sam Worthington, Denise Cough en Wyatt Russell.

Under the Banner of Heaven (2022)
7.5
Kijk op Disney+ • 'Under the Banner of Heaven' draait om de gebeurtenissen die in 1984 leidden tot de moord op Brenda Wright Lafferty en haar dochtertje in een buitenwijk van Salt Lake Valley, Utah.

Under the Banner of Heaven bestaat uit zeven afleveringen en is nu te zien op Disney+. Voor een compleet overzicht van alle nieuwe films en series op de streamingdienst kun je terecht op onze pagina Nieuw op Disney+.

Beeld: Still 'Under the Banner of Heaven' via Michelle Faye/ FX

Meld je nu aan!

Deel dit artikel

Meer over:

Series Video on demand Disney+ VOD-tips Disney+-tips Disney Plus-tipsUnder the Banner of Heaven (2022)

Meer Disney+

Meer Disney+

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws