Nieuwe filmposter 'The New Mutants' onthuld

Nieuwe filmposter 'The New Mutants' onthuld
26 januari 2020 om 13:43

Na veel vertraging lijkt er eindelijk weer wat schot in de zaak te zitten voor The New Mutants (2020). Het officiële Twitter-account van de film heeft namelijk een nieuwe poster onthuld voor de nieuwe Mutants-film.

De New Mutants-poster is voorzien van de cast van de film en het filmlogo. Binnen het logo veranderen de gezichten van de cast in schedels. Het is een teken van de manier waarop de film naar verwachting superhelden en horror zal vermengen. De cast bestaat uit Henry Zaga als Roberto da Costa (Sunspot), Charlie Heaton als Sam Guthrie (Cannonball), Anya Taylor-Joy als Illyana Raspoetin (Magik), Blu Hunt als Danielle Moonstar (Mirage) en Maisie Williams als Rahne Sinclair (Wolfsbane).

The New Mutants is geïnspireerd op The Demon Saga, het populairste verhaal van New Mutants. Josh Boone regisseert de film vanuit een script dat hij samen met de Knate Lee heeft geschreven. Boone meldde al eens eerder over de tijdlijn van deze film ten opzichte van de tijdlijn van de X-Men-films: "Ik weet zeker dat deze dingen in de toekomst allemaal met elkaar verbonden zullen zijn, maar deze films zullen op zichzelf staan."

The New Mutants is vanaf woensdag 8 april 2020 in de bioscoop te zien.

  Volg ons op Google Nieuws

Beeld: Copyright 2018 Twentieth Century Fox Film Corporation. All rights reserved. MARVEL Copyright 2018 MARVEL
Tekst: Bron

Meer over:

Bioscoop FilmsThe New Mutants (2020)

Lees ook: Sam Mendes wint belangrijkste DGA-prijs voor film '1917'

Reacties


Meer film- en serienieuws


Bekijk alle nieuwsberichten