Mick Jagger te zien in trailer 'The Burnt Orange Heresy'

Mick Jagger te zien in trailer 'The Burnt Orange Heresy'
26 januari 2020 om 16:38

Sony Classics heeft de trailer uitgebracht voor The Burnt Orange Heresy (2019), met Mick Jagger in een bijrol naast Claes Bang, Elizabeth Debicki en Donald Sutherland.

Gebaseerd op de gelijknamige misdaadroman van Charles Willeford staan in The Burnt Orange Heresy kunstcritici James Figueras (Claes Bang) en Berenice Hollis (Elizabeth Debicki) centraal, die door kunstverzamelaar Joseph Cassidy (Mick Jagger) op zijn landgoed aan het Italiaanse Comomeer worden ontvangen. Cassidy overtuigt het echtpaar om een schilderij van de teruggetrokken kunstenaar Jerome Debney (Donald Sutherland) te stelen.

Na de première op het filmfestival van Venetië in september vorig jaar, werd de film ook vertoond op het internationale filmfestival van Toronto. Regisseur Giuseppe Capotondi onthulde dat het de allerlaatste film van Mick Jagger zou kunnen zijn en vertelde iets over de aura die om Jagger heen hangt:

We hoorden dat hij op zoek was naar een laatste film om te maken en dus stuurden we het script. Hij vond het leuk en ik ging naar Londen om hem te zien (…). Hij wilde het doen en toen hij op de set was, was het net als elke andere regisseur en acteur. Hij was niet Mick Jagger van de Rolling Stones. Het is het werken met een legende, maar het goede is dat hij zich niet zo gedraagt (…). In die zin wordt hij je mede-acteur op die dag. Dat is niet om het af te zwakken, maar dat is echt belangrijk voor mij, want anders denk ik dat ik gek zou worden.

The Burnt Orange Heresy (2019)
5.9
Nadat de charmante kunstcriticus James Figueras (Claes Bang) de extroverte Berenice Hollis (Elizabeth Debicki) ontmoet, reizen de nieuwe geliefden af naar het landgoed van kunstverzamelaar Cassidy (Mick Jagger).

Het is weer de eerste acteerrol van de frontman van The Rolling Stones sinds zijn verschijning in 2001 in The Man from Elysian Fields (2001). The Burnt Orange Heresy is vanaf donderdag 21 mei 2020 in de bioscoop te zien.

  Volg ons op Google Nieuws

Beeld: Still uit de film 'The Burnt Orange Heresy' via TMDb
Tekst: Bron

Meer over:

Video's Films BioscoopThe Burnt Orange Heresy (2019)

Lees ook: Nieuwe filmposter 'The New Mutants' onthuld

Reacties


Meer film- en serienieuws


Bekijk alle nieuwsberichten