Eerste reacties op 'House of the Dragon': 'Het is episch en een waardige 'Game of Thrones'-opvolger'

Eerste reacties op 'House of the Dragon': 'Het is episch en een waardige 'Game of Thrones'-opvolger'

Het is bijna tijd om weer terug te keren naar de Known World. Eind augustus zal eindelijk de lang naar uitgekeken Game of Thrones-spin-off House of the Dragon (2022– ) verschijnen. Fans hebben gemengde gevoelens over de spin-off, want zoals voor alle spin-offs geldt ook voor House of the Dragon erop of eronder. De eerste reacties zijn echter geruststellend en bovenal indrukwekkend.

200 jaar voor Game of Thrones

House of the Dragon speelt zich zo'n 200 jaar voor Daenerys Targaryen af en vertelt over de politieke onrust binnen de eeuwenoude Targaryen-familie. Game of Thrones liet kijkers na acht seizoenen enigszins teleurgesteld achter. Het slot voelde volgens velen gehaast en onderontwikkeld. Des te belangrijker is het voor de makers om met House of the Dragons aan de verwachtingen van de fans te voldoen.

Game of Thrones (2011–2019)
9.2
Kijk op HBO Max • 'Game of Thrones' is een serie die gebaseerd is op de boekenserie 'A Song of Ice and Fire' ('Het Lied van IJs en Vuur') van George R.R.

Veelbelovende prequel

De oprichter van Collider heeft reeds de kans gehad om de eerste aflevering van de nieuwe serie te bekijken. Ook hij was wat terughoudend, mede door het teleurstellende laatste seizoen van Game of Thrones, maar we kunnen opgelucht ademhalen, want House of the Dragon belooft volgens deze film- en seriekenner een pareltje te worden.

Ook zijn collega Christina Radish heeft de eerste aflevering mogen zien en is minstens zo enthousiast.

Niet alleen de Collider-schrijvers zijn te spreken over House of the Dragon, maar ook fans vanuit andere hoeken. Al met al zijn de reacties over het algemeen meer dan positief. Het lijkt erop dat fans uiteindelijk toch echt iets nieuws hebben om naar uit te kijken.

Volgende maand al te zien

Het duurt niet lang meer voordat ieder zijn eigen oordeel zal kunnen vellen. House of the Dragon is vanaf 22 augustus te zien op HBO Max.

House of the Dragon (2022– )
8.6
Kijk op HBO Max • 'House of the Dragon' is een prequelserie van 'Game of Thrones'. In de serie staat de Targaryen-dynastie op het toppunt van haar macht, met meer dan 15 draken onder haar controle.
Beeld: Still 'House of the Dragon' via TMDb
Tekst: Bron

  Volg ons op Google Nieuws

Deel dit artikel

Meer over:

Series Video on demand HBO MaxGame of Thrones (2011–2019)House of the Dragon (2022– )

Meer HBO Max

Meer HBO Max

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws