Duurste Netflix-film ooit verliest nu al eerste plaats in de top 10 door nieuwe romance

Duurste Netflix-film ooit verliest nu al eerste plaats in de top 10 door nieuwe romance

The Gray Man (2022) is niet langer de best bekeken film in ons land. Sterker nog, ook wereldwijd moet de duurste Netflix Original ooit plaats maken voor een nieuwe hit: Purple Hearts (2022), een gloednieuwe romantische dramafilm.

Groot budget zegt niets

Netflix heeft de neiging om flinke bedragen neer te leggen voor nieuwe actiefilms, zo ook met The Gray Man, waar ze maar liefst 200 miljoen dollar voor over hadden. De film werd de eerste dagen volop bekeken, maar het succes blijkt van korte duur. Een gloednieuwe Netflix-film, die niet in de buurt komt van het megabudget, neemt nu de eerste plaats in de top 10 over.

Schermafbeelding via Netflix
Schermafbeelding via Netflix

Slechts 8 dagen aan de top

Dat Purple Hearts in de smaak valt, is duidelijk. Helaas is dit minder goed nieuws voor het succes van The Gray Man. De enige film die in de buurt kwam van zo'n hoog budget op Netflix is Red Notice (2021). De film met Dwayne Johnson, Ryan Reynolds en Gal Gadot stond maar liefst 12 dagen op nummer 1 en 62 dagen in de top 10. The Gray Man heeft dit succes met 8 dagen op nummer 1 niet geëvenaard.

Purple Hearts nu te zien op Netflix

Ondanks hun vele verschillen gaan Cassie (Sofia Carson), een worstelende singer-songwriter, en Luke (Nicholas Galitzine), een marinier met problemen, trouwen vanwege de militaire voordelen. Maar wanneer een tragedie toeslaat, begint de grens tussen echt en onecht te vervagen.

Beeld: Still 'The Gray Man' via Netflix
Tekst: Netflix

Deel dit artikel

Meer over:

Films Video on demand NetflixThe Gray Man (2022)Purple Hearts (2022)

Meer Netflix

Meer Netflix

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws