Waargebeurd misdaaddrama met 'Breaking Bad'-ster nu te zien op Netflix

Waargebeurd misdaaddrama met 'Breaking Bad'-ster nu te zien op Netflix

In 2002 slaat het noodlot toe voor de alleenstaande moeder Michelle Knight, die wordt ontvoerd en gemarteld. Haar verhaal wordt verteld met Cleveland Abduction (2015). Het misdaaddrama is vanaf vandaag te zien op Netflix.

Waargebeurde ontvoering

De alleenstaande moeder Michelle loopt naar de rechtbank voor de voogdijzaak van haar vijfjarige zoon Joey. Ze beseft dat ze te laat is en accepteert de lift van haar kennis Ariel, die de vader is van een schoolvriendin. Eenmaal in zijn huis, sluit hij haar op met kettingen in een donkere kamer. Elf jaar lang wordt Michelle geslagen en onderworpen aan seksueel misbruik en zelfs een abortus. In 2003 en 2004 ontvoert en misbruikt Ariel ook Amanda Berry, die een kind bij hem heeft, en Gina DeJesus.

Met Breaking Bad-ster Raymond Cruz

Ontvoerder Ariel wordt gespeeld door Raymond Cruz, die we kennen als Tuco Salamanca in Breaking Bad (2008–2013). De overige hoofdrollen zijn voor Taryn Manning, Katie Sarife en Samantha Droke. De film is geregisseerd door Alex Kalymnios, die eerder het succesvolle Love You to Death (2019) maakte, die tevens op Netflix is te zien.

Cleveland Abduction (2015)
6.6
Kijk op Netflix • De ontvoerde en opgesloten Michelle Knight vindt de wil om te overleven in de meest afschuwelijke en hartverscheurende omstandigheden in dit waargebeurde misdaaddrama.

Cleveland Abduction nu te zien op Netflix

Cleveland Abduction is vanaf vandaag te zien op Netflix. Voor een compleet overzicht van alle nieuwe films en series op de streamingdienst kun je terecht op onze pagina Nieuw op Netflix.

Afbeelding via TMDb
Afbeelding via TMDb
Beeld: Still 'Cleveland Abduction' via TMDb

Deel dit artikel

Meer over:

Films Video on demand Netflix Netflix-tips VOD-tipsCleveland Abduction (2015)

Meer Netflix

Meer Netflix

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws