De top 10 populairste films nu op Pathé Thuis (week 31, 2022)

De top 10 populairste films nu op Pathé Thuis (week 31, 2022)

Om je op de hoogte te houden van de populairste titels op Pathé Thuis, maken we wekelijks een overzicht van de best bekeken films op de streamingdienst. In dit overzicht zie je welke tien films het populairst zijn onder de gebruikers van Pathé Thuis.

Hieronder zijn de populairste films van deze week vermeld. De avontuurlijke film The Lost City (2022) met Sandra Bullock en Channing Tatum behaalt deze week de eerste plaats. Tatum is ook op plek 2 te vinden in Dog (2022). De films worden op de voet gevolgd door de zomerse film Costa!! (2022) en door Sing 2 (2021). De top 10 wordt afgesloten door Jared Leto in Morbius (2022).

Handige links:

De 10 best bekeken films op Pathé Thuis

 1. 6.1
  Kijk op Pathé Thuis • De briljante schrijfster Loretta Sage (Sandra Bullock) leidt een teruggetrokken leven, maar schrijft al haar hele carrière over exotische plekken voor haar populaire romantische avonturenboeken.
 2. 6.5
  Kijk op Pathé Thuis • 'Dog' vertelt het verhaal van ex-soldaat Briggs (Channing Tatum) die de taak krijg om legerhond Lulu naar de begrafenis te brengen van haar overleden baasje.
 3. 5.6
  Kijk op Pathé Thuis • Anna reist met haar beste vriendin Bibi naar het spaanse Lloret de Mar om de fameuze club Costa te zien waar haar moeder Frida vroeger als propper werkte.
 4. 6.3
  Kijk op Pathé Thuis • In 'Uncharted' gaat de jonge, handige schatzoeker Nathan Drake (Tom Holland) op zijn eerste avontuur met zijn partner, grappenmaker Victor "Sully" Sullivan (Mark Wahlberg).
 5. 7.4
  Kijk op Pathé Thuis • Buster heeft van het New Moon Theater een groot succes gemaakt. Nu heeft Buster z’n zinnen gezet op een nog grotere uitdaging:
 6. 6.5
  Kijk op Pathé Thuis • Dr. Robotnik (Jim Carrey) moet zien te ontsnappen van de paddenstoelenplaneet waar Sonic hem naartoe stuurde met de hulp van zijn nieuwe partner, Knuckles de mierenegel.
 7. 6.6
  Kijk op Pathé Thuis • De Piraten van Hiernaast voelen zich helemaal thuis in Zandwijk, maar de sfeer bekoelt als er ninja’s in de straat komen wonen.
 8. 8.3
  Kijk op Pathé Thuis • Spider-Man is ontmaskerd en kan zijn normale leven niet langer gescheiden houden van zijn gevaarlijke leven als superheld.
 9. 6.8
  Kijk op Pathé Thuis • 'The Bad Guys' is een team van vijf vrienden: charmante zakkenroller Mr. Wolf (Sam Rockwell), doorgewinterde kluizenkraker Mr.
 10. 5.2
  Kijk op Pathé Thuis • Dr. Morbius is ernstig ziek en kampt met een zeldzame bloedaandoening. Hij is erop gebrand om deze ziekte te overwinnen en anderen die er ook onder lijden te helpen.

Elke week brengen we een nieuwe lijst uit met de nieuwste top 10 van best bekeken films op Pathé Thuis. Reguliere toplijsten van films op Pathé Thuis vind je via Beste Films op Pathé Thuis. Daarnaast kun je al het nieuwe aanbod raadplegen via Nieuw op Pathé Thuis.

Beeld: Still 'The Lost City' via TMDb

Deel dit artikel

Meer over:

Films Video on demand Pathé Thuis VOD-tips Pathé Thuis-tips

Meer Pathé Thuis

Meer Pathé Thuis

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws