'Royalteen' trailer: nieuwe Noorse Netflix-film van 'Hjem til Jul'-maker

'Royalteen' trailer: nieuwe Noorse Netflix-film van 'Hjem til Jul'-maker

Netflix breidt deze zomer het aanbod van films en series uit Noorwegen verder uit met een gloednieuwe romantische film: Royalteen (2022). Vandaag onthult de streamingdienst alvast de eerste trailer.

Feestprins van Noorwegen

De nieuwe Netflix-film draait om nieuwkomer Lena (Ines Høysæter Asserson) en de Noorse prins Karl 'Kalle' Johan (Mathias Storhøi), die warme gevoelens voor elkaar beginnen te ontwikkelen. Lena is gecharmeerd maar ook sceptisch. Feestprins Kalle komt regelmatig voorbij in de roddelbladen en ook in een blog die anoniem wordt gerund door Lena zelf, totdat ze wordt ontmaskerd.

Lena is zich er pijnlijk van bewust dat een afspraakje met de toekomstige koning hen beiden in een onmogelijke situatie zou kunnen brengen en ze heeft niemand iets verteld over haar nog grotere geheim, dat ook de reden is waarom ze uit haar geboortestad is verhuisd…

Van Hjem til Jul-maker

Per-Olav Sørensen regisseerde en schreef eerder Hjem til Jul, die onlangs niet werd verlengd met een derde seizoen. Momenteel werkt hij ook nog aan een nieuwe Netflix-kerstserie, over een groep mensen op het vliegveld van Oslo. Wanneer deze op Netflix verschijnt, en of dat komende kerst al zal zijn, is nog niet bekend.

Royalteen (2022)
Kijk op Netflix • Nieuwkomer Lena (Ines Høysæter Asserson) en de Noorse prins Karl 'Kalle' Johan (Mathias Storhøi) beginnen warme gevoelens voor elkaar te ontwikkelen.

Royalteen deze zomer al op Netflix

Royalteen: Arvingen verschijnt 17 augustus op Netflix. Voor een compleet overzicht van alle nieuwe films en series die binnenkort op de streamingdienst verschijnen, kun je terecht op onze pagina Binnenkort op Netflix.

via Netflix / Håvard Byrkjeland
via Netflix / Håvard Byrkjeland
via Netflix / Johan Bergmark
via Netflix / Johan Bergmark
Beeld: Still 'Royalteen' via Netflix / Håvard Byrkjeland
Tekst: Bron

Deel dit artikel

Meer over:

Video on demand Films Netflix Video'sRoyalteen (2022)

Meer Netflix

Meer Netflix

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws