Alle seizoenen van veelgeprezen ziekenhuisserie met 'Virgin River'-ster nu te zien op Disney+

Alle seizoenen van veelgeprezen ziekenhuisserie met 'Virgin River'-ster nu te zien op Disney+

Fans van ziekenhuisseries kunnen vanaf vandaag terecht op Disney+ voor Code Black (2015–2018). Alle drie de seizoenen van de serie over de drukste spoedeisende hulp van de VS zijn nu te zien op de streamingdienst.

Chaos op de spoedeisende hulp

De toestroom van patiënten is soms zo groot dat de artsen en verpleegkundigen die hen moeten behandelen niet over de benodigde middelen beschikken om dat te doen - waardoor een situatie ontstaat die Code Black wordt genoemd. Afdelingshoofd dr. Leanne Rorish geeft leiding aan de spoedeisende hulp en overziet de georganiseerde chaos.

Kijk Code Black nu op Disney+! 🍿

Met Benjamin Hollingsworth

Eén van de hoofdrollen wordt gespeeld door Benjamin Hollingsworth, die velen inmiddels beter kennen als Dan Brady in Virgin River (2019– ). Daarnaast komen ook Luis Guzmán, Harry Ford en Marcia Gay Harden voorbij, die onlangs op Netflix verscheen in komedieserie Uncoupled (2022– ).

Code Black (2015–2018)
8.0
Kijk op Disney+ • Een ziekenhuisserie die zich afspeelt op de drukste SEH van de VS. De toestroom van patiënten is soms zo groot dat de artsen en verpleegkundigen die hen moeten behandelen niet over de benodigde middelen beschikken om dat te doen - waardoor een situatie ontstaat die Code Black wordt genoemd.

Alle seizoenen nu op Disney+

Alle 3 seizoenen van Code Black zijn nu te zien op Disney+. Voor een compleet overzicht van alle nieuwe films en series op de streamingdienst kun je terecht op onze pagina Nieuw op Disney+.

Afbeelding via TMDb
Afbeelding via TMDb
Beeld: Still 'Code Black' via TMDb

Meld je nu aan!

Deel dit artikel

Meer over:

Series Video on demand Disney+ VOD-tips Disney+-tips Disney Plus-tipsCode Black (2015–2018)

Meer Disney+

Meer Disney+

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws