Komedie met Kevin Hart schiet de top 10 binnen op Netflix

Komedie met Kevin Hart schiet de top 10 binnen op Netflix

Night School (2018) staat nog geen week op Netflix maar bevindt zich nu al in de top 10 op Netflix, wat inhoudt dat er massaal wordt gekeken naar de komedie met Kevin Hart en Tiffany Haddish in de hoofdrol. En dat terwijl de film al in 2018 uitkwam.

Andere handige Netflix-pagina's:

Al na drie dagen op de streamingdienst bevindt de film zich op de vijfde plaats in de top 10 op Netflix. Concrete kijkcijfers houdt Netflix altijd geheim, maar het is duidelijk dat de komedie met Fatherhood-ster Kevin Hart volop wordt bekeken in ons land. Dat is vooral opvallend gezien de film het op IMDb moet doen met een 5,6 score.

Night School (2018)
5.6
Kijk op Netflix • 'Night School' volgt een aantal vroegtijdige schoolverlaters die gedwongen worden op latere leeftijd avondschool te volgen, zodat ze alsnog hun middelbare schooldiploma kunnen behalen.

In 2001 stopt Teddy Walker (Kevin Hart) met school omdat hij zich niet kan concentreren tijdens een cruciale toets. In 2018 werkt hij als verkoper van barbecues en gaat hij uit met een rijke vrouw, Lisa. Maar zijn leven valt in duigen als hij zijn baan kwijtraakt. Teddy's vriend is bereid hem een baan te geven, mits hij zijn schooldiploma haalt.

Beeld: Still 'Night School' via TMDb

Deel dit artikel

Meer over:

Films Video on demand Netflix Netflix-tips VOD-tipsNight School (2018)

Meer Netflix

Meer Netflix

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws