'Outlander'-prequelserie krijgt officiële titel, eerste details bekend

'Outlander'-prequelserie krijgt officiële titel, eerste details bekend

Het universum van Outlander (2014– ) wordt binnenkort verder uitgebreid met een gloednieuwe serie. De prequel – een zogeheten serie die zich afspeelt voor het originele verhaal – heeft inmiddels een officiële titel te pakken: Outlander: Blood of My Blood. Ook weten we eindelijk waar de nieuwe serie over zal gaan.

Jamie's ouders

Matthew B. Roberts, seriemaker van de originele serie, schrijft tevens de nieuwe prequel en staat aan het roer van de productie. Blood of My Blood zal het liefdesverhaal volgen van Jamie Frasers ouders, Ellen MacKenzie en Brian Fraser.

Schrijfster Diana Gabaldon, op wiens boeken de originele serie is gebaseerd, maakte al in 2020 bekend een boek te schrijven over Jamie's ouders. Vandaar dat al gedacht werd dat een prequel tevens dit verhaal zou volgen. Nu is dat dus officieel bevestigd door de Amerikaanse zender Starz.

Opnames seizoen 7 momenteel in volle gang

Nu Outlander seizoen 6 al is uitgezonden – en in Nederland is te zien via Ziggo Movies & Series – wordt er hard gewerkt aan seizoen 7. De opnames zijn inmiddels gestart. Het is echter nog onbekend wanneer de nieuwe afleveringen te zien zullen zijn. Eerst moet hier seizoen 6 nog op Netflix verschijnen.

Tot op heden is hier geen releasedatum van bekend, terwijl de streamingdienst het seizoen al wel in België online heeft gezet. Hopelijk komt Netflix binnenkort met goed nieuws. Op de hoogte blijven? Maak een account aan op onze website, zet Outlander in je watchlist en blijf zo automatisch op de hoogte van een releasedatum.

Afbeelding via Starz
Afbeelding via Starz
Beeld: Still 'Outlander' via Starz
Tekst: Bron

Deel dit artikel

Meer over:

Series Video on demand NetflixOutlander (2014– )Outlander: Blood of My Blood

Meer Netflix

Meer Netflix

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws