Romantische dramafilm 'Five Feet Apart' met Cole Sprouse komt naar Netflix

Romantische dramafilm 'Five Feet Apart' met Cole Sprouse komt naar Netflix

Five Feet Apart (2019) komt naar Netflix. De romantische dramafilm kwam in 2019 uit en verschijnt nu dus ook eindelijk op een streamingdienst. Later deze maand is het al zover.

De 17-jarige Stella Grant (Haley Lu Richardson) brengt, in tegenstelling tot de meeste andere tieners, een groot deel van haar tijd door in het ziekenhuis als cystic fibrosis-patiënte. Haar leven zit vol met routines, regels en zelfdiscipline - die allemaal op de proef gesteld worden als ze de ongelofelijk charmante medepatiënt Will Newman (Cole Sprouse) ontmoet. Als hun band sterker wordt, groeit ook de drang om de regels te negeren…

Cole Sprouse kennen we door zijn rollen in series als The Suite Life of Zack & Cody (2006–2008) en Riverdale (2017– ). De romantische dramafilm is geregisseerd door Justin Baldoni, die ook Clouds (2020) maakte.

Five Feet Apart (2019)
7.2
Kijk op Netflix • Stella Grant (Haley Lu Richardson) is een typisch meisje van zeventien. Maar in tegenstelling tot de meeste andere tieners brengt Stella een groot deel van haar tijd door in het ziekenhuis als cystic fibrosis-patiënte.

Five Feet Apart is vanaf 28 augustus te zien op Netflix. Voor een compleet overzicht van alle nieuwe films en series die binnenkort op de streamingdienst kun je terecht op onze pagina Binnenkort op Netflix.

Beeld: Still 'Five Feet Apart' via TMDb

Deel dit artikel

Meer over:

Films Video on demand Netflix Netflix-tips VOD-tipsFive Feet Apart (2019)

Meer Netflix

Meer Netflix

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws