Dystopische sciencefictionfilm scoort verrassend goed op Netflix

Dystopische sciencefictionfilm scoort verrassend goed op Netflix

Mortal Engines (2018) staat nog geen week op Netflix maar bevindt zich nu al in de top 10 op Netflix, wat inhoudt dat er massaal wordt gekeken naar de sciencefictionfilm over een jonge vrouw en haar rebellenvrienden in een postapocalyptische nieuwe wereld.

Andere handige Netflix-pagina's:

Al na vijf dagen op de streamingdienst bevindt de film zich op de derde plaats in de top 10 op Netflix. Hoeveel gebruikers precies naar de film hebben gekeken, houdt Netflix altijd voor zich, maar het is duidelijk dat de actiefilm met Robert Sheehan en Hera Hilmar in de hoofdrollen razend populair is in ons land.

Mortal Engines (2018)
6.1
Kijk op Netflix • Vele jaren na de 'Zestig Minuten Oorlog', overleven steden op een nu verlaten aarde door rond te bewegen op reuzewielen en vallen de kleinere steden aan om deze te plunderen en aan brandstof te komen.

Een mysterieuze jonge vrouw, Hester Shaw (Hera Hilmar), is de enige die een reusachtige verlaten stad op wielen, die alles verslindt op zijn pad, kan stoppen. Hester werkt samen met Tom Natsworthy (Robert Sheehan) om de toekomst te veranderen en het onrecht dat heerst tegen te gaan.

Beeld: Still 'Mortal Engines' via TMDb

Reacties

Deel dit artikel

Meer over:

Films Video on demand Netflix Netflix-tips VOD-tipsMortal Engines (2018)

Meer Netflix

Meer Netflix

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws