Nieuw op Netflix: de 10 beste nieuwe films (week 31, 2022)

Nieuw op Netflix: de 10 beste nieuwe films (week 31, 2022)

Naast een aantal nieuwe series voegt Netflix deze week ook weer een reeks nieuwe films toe. In de lijst hieronder tonen we je de tien beste films die deze week nieuw op Netflix verschijnen. Naast de waargebeurde Oscarwinnaar Green Book (2018) en de Mission: Impossible-films is nu ook Top Gun (1986) te zien.

In het overzicht worden zowel heruitgebrachte films als compleet nieuwe films opgenomen die deze week worden toegevoegd. Het complete nieuwe aanbod met alle nieuwe films en series op Netflix vind je via: Nieuw op Netflix. Of bekijk de beste films via: Beste films op Netflix.

 1. 8.2
  Kijk op Netflix • Wanneer pianist Don Shirley in 1962 op zoek is naar een lijfwacht voor zijn tournee door het zuiden van Amerika, komt hij in contact met Tony Lip.
 2. 7.7
  Kijk op Netflix • Tijdens een gevaarlijke missie om gestolen plutonium terug te halen, kiest Ethan Hunt (Tom Cruise) om zijn vrienden te redden boven het voltooien van de missie.
 3. 7.4
  Kijk op Netflix • In dit vierde deel wordt de organisatie Impossible Mission Force (IMF) ervan verdacht betrokken te zijn bij een internationaal terroristisch complot en op non-actief gezet.
 4. 7.4
  Kijk op Netflix • Ethan Hunt (Tom Cruise) en zijn team moeten het opnemen tegen een criminele organisatie van goed opgeleide special agents:
 5. 7.3
  Kijk op Netflix • Twee broers (Philip Seymour Hoffman en Ethan Hawke) besluiten uit geldnood een overval op de goed verzekerde zaak van hun ouders te plegen.
 6. 7.2
  Kijk op Netflix • De jaren vijftig. Troy Maxson is een Afro-Amerikaanse vader die bij een schoonmaakbedrijf in Pittsburgh werkt.
 7. 7.1
  Kijk op Netflix • Geheim agent Ethan Hunt (Tom Cruise) maakt deel uit van een speciaal spionageteam dat zijn opdrachten krijgt van Jim Phelps (Jon Voight).
 8. 7.0
  Kijk op Netflix • Het verwende meisje Frances Houseman, bijgenaamd Baby, brengt de zomervakantie van 1963 door in een vakantiepark in Catskills.
 9. 6.9
  Kijk op Netflix • Waaghals Pete 'Maverick' Mitchell wordt samen met zijn vriend Goose aangenomen bij Top Gun, een keiharde opleiding voor toppiloten.
 10. 6.9
  Kijk op Netflix • Geheim agent Ethan Hunt (Tom Cruise) is een paar jaar ouder geworden, en heeft een vriendin die niet weet waar hij werkt.

Staat hier niks voor je tussen? Bekijk dan alle nieuwe films en series op Netflix via Nieuw op Netflix.

Beeld: Still 'Carter' via TMDb

Deel dit artikel

Meer over:

Films Video on demand Netflix Netflix-tips VOD-tips

Meer Netflix

Meer Netflix

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws