Colin Farrell schittert in trailer van dramafilm van de maker van 'Three Billboards Outside Ebbing, Missouri'

Colin Farrell schittert in trailer van dramafilm van de maker van 'Three Billboards Outside Ebbing, Missouri'

De nieuwe film van Martin McDonagh, de regisseur van onder andere Three Billboards Outside Ebbing, Missouri (2017) en In Bruges (2008), verschijnt dit najaar al. In dramafilm The Banshees of Inisherin (2022) volgen we Padraic, gespeeld door Colin Farrell, een man die plotseling zijn beste vriend verliest.

Padraic en Colm (Brendan Gleeson) zijn al jarenlang beste vrienden en doen alles samen. Dat verandert opeens als Colm plotseling niet meer met Padraic wil praten. Ze wonen op een klein eilandje voor de Westkust van Ierland, en de hele eilandbevolking begint zich met de verbroken vriendschap te bemoeien. Padraic's zus Soibhan heeft ondertussen haar eigen problemen en langzaam begint de hele situatie te escaleren…

Bekijk de trailer van de nieuwe film hieronder:

Naast Farrell en Gleeson spelen ook Barry Keoghan, Kerry Condon, Pat Shortt, Gary Lydon en Sheila Flitton mee in de dramafilm van McDonagh. McDonagh regisseerde niet alleen, maar schreef ook het scenario van de film.

Poster 'The Banshees of Inisherin' via TMDb
Poster 'The Banshees of Inisherin' via TMDb

The Banshees of Inisherin is vanaf donderdag 20 oktober 2022 in Nederland in de bioscoop te zien. De volledige bioscoopagenda vind je hier.

The Banshees of Inisherin (2022)
Padraic (Colin Farrell) is al jarenlang beste vrienden met Colm (Brendan Gleeson). Hun vriendschap komt echter in gevaar wanneer Colm van de ene op de andere dag weigert met Padraic te praten.
Beeld: Still 'The Banshees of Inisherin' via TMDb
Tekst: 20th Century Studios NL

  Volg ons op Google Nieuws

Deel dit artikel

Meer over:

Video's Films BioscoopThe Banshees of Inisherin (2022)

Meer video's

Meer video's

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws