Songfestivalzangeres Stefania schittert in de trailer van nieuwe 'Misfit'-film

Songfestivalzangeres Stefania schittert in de trailer van nieuwe 'Misfit'-film

De Misfits zijn terug! Splendid film kondigt vandaag zomaar een vierde Misfit-film aan, die dit najaar al verschijnt. De hoofdrol in de nieuwe film zal worden gespeeld door niemand minder dan songfestivalzangeres Stefania en de eerste trailer van Misfit The Switch is nu te zien.

Stefania speelt de rol van Noah, een meisje dat ervan droomt om naar het Hoogland te gaan. Maar omdat ze recentelijk verhuisd is, moet ze verplicht naar een andere school. Daar heeft ze helemaal geen zin in en samen met haar beste vriendin Jessey bedenkt ze daarom een plan. De twee meiden wisselen van identiteit, en daarmee van school. Het plan werkt goed en Noah is als Jessey helemaal op haar plek op het Hoogland. Totdat ze als Misfit wordt bestempeld en het opeens moeilijk wordt om deel te nemen aan Dance United, de grote danswedstrijd voor scholen. Lukt het om haar geheim te bewaren en toch mee te dansen?

Bekijk de trailer van de nieuwe film hieronder:

Naast Stefania spelen ook Anique Dreamon, Duncan Tromp, Kes van den Broek, Alessio de Martino, Ricky Sheridan, Fenna Ramos, Nienke van Dijk, Roosmarijn Wind, Felice Poppeliers, Kimberley Agyarko, Bettina Holwerda en Timor Steffens mee in de muzikale dansfilm. De film wordt, net als de eerdere Misfit-films, geregisseerd door Erwin van den Eshof.

Misfit The Switch is vanaf 5 oktober in de bioscoop te zien. Bekijk de volledige bioscoopagenda hier.

Beeld: Poster 'Misfit The Switch' via Splendid Film
Tekst: Splendid Film

  Volg ons op Google Nieuws

Deel dit artikel

Meer over:

Films Video's Bioscoop

Meer video's

Meer video's

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws