Nieuw op Disney+: horrorfilm 'Prey' uit de 'Predator'-reeks

Nieuw op Disney+: horrorfilm 'Prey' uit de 'Predator'-reeks

Prey (2022), de vijfde film in de Predator-reeks, is vanaf vandaag te zien op Disney+. De meeslepende horrorfilm gaat terug in de tijd en speelt zich 300 jaar geleden af, in de Comanche Nation, waar het buitenaardse gevaar ook al dreigde…

Naru is een jonge vrouw en sterke, getalenteerde krijger. Ze groeide binnen de Comanche Nation op tussen een aantal legendarische jagers, van wie ze het leven op de Great Plains leerde kennen. Ze is gedreven om zelf minstens zo goed te worden en haar volk te beschermen. Als er plotseling een onbestemd gevaar dreigt, trekt ze onmiddelijk ter strijde. Haar mysterieuze vijand blijkt een buitenaards roofdier, en wat volgt is een zenuwslopende strijd.

Kijk Prey nu op Disney+! 🍿

De hoofdrollen in de nieuwe Predator-film worden gespeeld door Amber Midthunder, Dakota Beavers, Stormee Kipp, Michelle Thrush, Julian Black Antelope en Dane DiLiegro. Prey werd geregisseerd door Dan Trachtenberg, geschreven door Patrick Aison en geproduceerd door John Davis en Jhane Myers.

Prey (2022)
7.2
Kijk op Disney+ • 'Prey' speelt zich af in de Comanche-natie 300 jaar geleden en is het verhaal van een jonge vrouw, Naru, een getalenteerde, sterke krijger.

Prey is nu te zien op Disney+. Het volledige aanbod van Disney+ vind je hier.

Beeld: Still 'Prey', David Bukach via Hulu

Meld je nu aan!

Deel dit artikel

Meer over:

Video on demand Films Disney+Prey (2022)

Meer Disney+

Meer Disney+

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws