Netflix onthult een heleboel details van het nieuwe seizoen van 'Never Have I Ever'

Netflix onthult een heleboel details van het nieuwe seizoen van 'Never Have I Ever'

Over precies een week is het zo ver: dan verschijnt seizoen 3 van coming-of-age-komedieserie Never Have I Ever (2020– ) op Netflix! De trailer van de nieuwe afleveringen verscheen vorige week en zojuist onthult de streamingdienst nog véél meer details over het nieuwe seizoen.

In een kersverse video krijgen we een hoop nieuwe beelden van Never Have I Ever seizoen 3 te zien en vertelt een voice-over, samen met de hoofdrolspelers, over de aankomende avonturen van de hoofdpersonen. Zo ontstaan er nieuwe liefdes en vriendschappen en komen er andere relaties juist tot een einde. Ook kunnen we twee speciale thema-afleveringen verwachten én worden er een aantal nieuwe personages aan ons voorgesteld. Bekijk de hele video hieronder:

Never Have I Ever is een coming-of-age-serie over een Indiaas-Amerikaans tienermeisje en wordt gemaakt door Mindy Kaling en Lang Fisher. Kaling baseerde een groot deel van de serie op haar eigen jeugd. De hoofdrollen in de serie worden gespeeld door Maitreyi Ramakrishnan, Poorna Jagannathan, Jaren Lewison, Darren Barnet, Lee Rodriguez en Ramona Young.

Never Have I Ever (2020– )
7.8
Kijk op Netflix • Een serie over het volwassen worden van een modern, Indiaas-Amerikaans tienermeisje van de eerste generatie, geïnspireerd door de kindertijd van Mindy Kaling zelf.

Het nieuwe seizoen van Never Have I Ever is vanaf 12 augustus te zien op Netflix. Daar zijn de eerste twee seizoenen van de aanstekelijke komedieserie nu al te zien. Het volledige aanbod van Netflix vind je hier.

Beeld: Still 'Never Have I Ever', Lara Solanki via Netflix
Tekst: Netflix

Deel dit artikel

Meer over:

Video on demand Series Netflix Video'sNever Have I Ever (2020– )

Meer Netflix

Meer Netflix

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws