Opnames 'The Batman'-spin-off 'Penguin' gepland voor februari 2023

Opnames 'The Batman'-spin-off 'Penguin' gepland voor februari 2023

Het filmschema voor de serie The Penguin is bekend. De serie volgt Colin Farrells Oswald "Oz" Cobblepot/Penguin en speelt zich af rond de beginjaren van Batmans carrière. The Penguin krijgt net als Joker de hoofdrol en zal niet zomaar worden afgedaan als de criminele overheerser zoals in de strips. Deze keer staat hij in de spotlight en krijgen we meer te weten over zijn weg naar het kwaad.

The Penguin laat nog even op zich wachten

Farrell zal opnieuw in de huid kruipen van Penguin. Daarnaast zal hij ook verantwoordelijk zijn voor een deel van de productie samen met Matt Reeves. Lauren LeFranc zal alles in goede banen leiden als productieleider. Helaas zal op het eindresultaat nog even gewacht moeten worden, want mede door het overvolle schema van Farrell zullen de opnames niet eerder dan in februari 2023 beginnen. Verdere details zijn tot nu toe nog niet bekendgemaakt.

The Batman (2022)
7.9
Kijk op HBO Max • Twee jaar lang heeft Bruce Wayne (Robert Pattinson) de straten van Gotham City bewaakt als de Batman. Hij is een schrikbeeld voor criminelen geworden en heeft zo de duistere kant van de stad leren kennen.

Warner Bros. bezuinigt niet op The Batman-universum

Wie bang is dat ook door dit project een streep zal worden gezet zoals bij Batgirl is gebeurd, hoeft niet meer te vrezen. De plannen voor het filmen zijn na de grote besprekingen bij Warner Bros. bekendgemaakt en zijn blijkbaar de bezuinigen ontsprongen. Volgens geruchten is de nieuwe leiding van Warner Bros. juist enthousiast over investeringen in het The Batman-universum. Wanneer de spin-off te zien zal zijn is vooralsnog onbekend.

The Penguin (2023)
Kijk op HBO Max • 'The Penguin' is een spin-off van 'The Batman' en volgt de schurk Oswald Cobblepot, oftwel The Penguin.
Beeld: Still 'The Batman' via TMDb
Tekst: Bron

  Volg ons op Google Nieuws

Deel dit artikel

Meer over:

Series Video on demandThe Batman (2022)The Penguin (2023)

Meer video on demand

Meer video on demand

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws