Cast populaire Netflix-serie 'The Sandman' beschrijft serie in 1 minuut

Cast populaire Netflix-serie 'The Sandman' beschrijft serie in 1 minuut

Wie de afgelopen dagen veel voorbij heeft zien komen over de nieuwe Netflix-serie The Sandman (2022– ), maar nog niet gekeken heeft of misschien wel geen idee heeft wat te verwachten, wordt te hulp geschoten door niemand minder dan de cast zelf. Hoofdrolspelers Tom Sturridge, Gwendoline Christie en Jenna Coleman nemen 1 minuut de tijd om zich voor te stellen en de serie te beschrijven. De video is nu te zien.

Fans van de stripboeken van auteur Neil Gaiman zijn natuurlijk allang bekend met de gebeurtenissen rondom Dream. Wie echter niet bekend is met de boeken en de serie toch een kans wil geven na alle lovende kritieken, heeft met onderstaande video een goede basis om te kunnen bepalen of het in de smaak zal vallen.

Gaiman is zelf nauw betrokken geweest bij de productie. Samen met screenwriter Allan Heinberg herschreef hij de verhalen voor film, nadat diverse pogingen zonder inmenging van Gaiman mislukt waren. Meerdere karakters uit de stripboeken werden weggelaten voor de serie en toch zou volgens diverse bronnen The Sandman Netflix' allerduurste DC project ooit zijn.

The Sandman (2022– )
7.7
Kijk op Netflix • Verfilming van Neil Gaimans populaire stripboekenserie 'The Sandman'. Morpheus, de Lord of Dreams, weet zich na 105 jaar gevangenschap door sterfelijke mensen op aarde te bevrijden.

The Sandman bestaat uit 10 afleveringen en is nu te zien op Netflix.

Beeld: Still 'The Sandman' via Netflix
Tekst: Netflix

Deel dit artikel

Meer over:

Video on demand Series Netflix Video'sThe Sandman (2022– )

Meer Netflix

Meer Netflix

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws