Nieuwe docuserie over zoon die vader vermoordde nu te zien op Netflix

Nieuwe docuserie over zoon die vader vermoordde nu te zien op Netflix

Op Netflix kijk je vanaf vandaag naar I Just Killed My Dad (2022– ), een gloednieuwe docuserie over het verhaal van een zoon die zijn vader doodschoot. De driedelige serie is nu te zien op de streamingdienst.

Anthony schoot zijn vader dood

In 2019 schoot de 17-jarige Anthony Templet zijn vader dood. De tiener beweert dat het zelfverdediging was maar al snel beginnen de speculaties rond te gaan. Was het wel zelfverdediging? Regisseur Skye Borgman komt in deze driedelige docu steeds dichter bij de waarheid.

I Just Killed My Dad is de nieuwste docuserie in een reeks van onlangs verschenen docuseries op Netflix. Zo bracht de streamingdienst ons recent bizarre verhalen met Keep Sweet: Pray and Obey (2022), The Most Hated Man on the Internet (2022) en Trainwreck: Woodstock '99 (2022).

I Just Killed My Dad (2022– )
6.7
Kijk op Netflix • Anthony Templet schoot zijn vader dood en heeft dat nooit ontkend. De reden waarom is een ingewikkelde vraag met grote implicaties die verder reiken dan een enkel gezin.

Nieuwe docuserie vanaf vandaag op Netflix

I Just Killed My Dad is nu te zien op Netflix. Voor een compleet overzicht van alle nieuwe films en series op de streamingdienst kun je terecht op onze pagina Nieuw op Netflix.

Afbeelding via Netflix
Afbeelding via Netflix
Beeld: Still 'I Just Killed My Dad' via Netflix

Deel dit artikel

Meer over:

Series Video on demand Netflix Netflix-tips VOD-tipsI Just Killed My Dad (2022– )

Meer Netflix

Meer Netflix

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws