Vanavond op tv: Oscarwinnaar 'There Will Be Blood' met Daniel Day-Lewis

Vanavond op tv: Oscarwinnaar 'There Will Be Blood' met Daniel Day-Lewis

Naast ons overzicht van films op tv lichten we regelmatig de beste film op tv voor je uit, zodat het kiezen van een film nog makkelijker wordt. Vanavond is onze tv-filmtip tweevoudig Oscarwinnaar There Will Be Blood (2007).

Daniel Plainview (Daniel Day-Lewis) werkt in de olie-industrie en brengt zijn dagen door met het oogsten van het geld uit ontdekte olie. Wanneer Paul Sunday vraagt om naar de olie te graven bij zijn familie thuis, vindt hij het te moeilijk om te weerstaan. Al snel zit hij in Little Boston, Californië. Niet iedereen is blij hem te zien als de spanning toeneemt tussen Daniel en prediker Eli Sunday en de hebzucht.

De film is geregisseerd door Paul Thomas Anderson, die onlangs Licorice Pizza (2021) uitbracht. Met There Will Be Blood won hij in 2008 de Oscar voor beste cinematografie. Ook hoofdrolspeler Daniel Day-Lewis wist een gouden beeldje te winnen voor zijn optreden.

There Will Be Blood is vanavond om 20:30 uur te zien op Paramount Network. De film is nu ook te zien via Pathé Thuis.

Heb je There Will Be Blood al gezien? Bekijk dan het overzicht van alle films op tv. Op deze pagina vind je alle tv-filmtips voor deze week.

There Will Be Blood (2007)
8.2
Kijk op Pathé Thuis • Daniel Plainview (Daniel Day-Lewis) en zijn zoon zijn zelfstandige oliehandelaren, op zoek naar een beter leven in Californië rond het begin van de 20e eeuw.
Beeld: Still 'There Will Be Blood' via TMDb

  Volg ons op Google Nieuws

Deel dit artikel

Meer over:

Televisie FilmsThere Will Be Blood (2007)

Meer televisie

Meer televisie

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws