Komt er een seizoen 4 van 'Locke & Key' op Netflix?

Komt er een seizoen 4 van 'Locke & Key' op Netflix?

Vanaf deze week is op Netflix het gloednieuwe seizoen te zien van Locke & Key (2020–2022). Voor iedereen die de acht nieuwe afleveringen nu al heeft gezien, is de grote vraag: komt er een vierde seizoen van de populaire serie over de familie Locke? In dit artikel gaan we in op al het nieuws rond een mogelijk nieuw seizoen.

Seizoen 3 nu te zien

Net wanneer de broers en zussen van de familie Locke denken dat hun problemen eindelijk voorbij zijn, blijft Frederick Gideon hen uitdagen met zijn duistere plannen. Terwijl het trio probeert hun rechtmatige eigendom van de sleutels terug te winnen, keert Dodge terug om de inzet te verhogen…

Komt er een vierde seizoen van Locke & Key op Netflix?

Seizoen 3 is met acht afleveringen iets korter dan de tien afleveringen die we gewend zijn van seizoen 1 en 2. Dat mag ook wel, want de serie stopt namelijk na het dit seizoen. Het plan was vanaf het begin al om slechts drie seizoenen te maken, zo leggen seriemakers Carlton Cuse en Meredith Averill eerder uit. Er komt dus geen vierde seizoen.

Toen we eenmaal aan de serie begonnen te werken, vonden we dat drie seizoenen de ideale lengte was om het verhaal van de familie Locke en hun avonturen in Keyhouse tot een bevredigend einde te brengen. Als verhalenvertellers zijn we dankbaar dat we de kans hebben gekregen om onze versie van Joe Hill en Gabriel Rodriguez' ongelooflijke verhaal precies zo te vertellen als we wilden. We houden de magische sleutels echter voor ons eigen persoonlijk gebruik.

Seriemakers Carlton Cuse en Meredith Averill
Locke & Key (2020–2022)
7.3
Kijk op Netflix • 'Locke & Key' is gebaseerd op de populaire stripboeken en volgt twee broertjes en hun zusje die na de moord op hun vader naar het huis van hun voorouders verhuizen.
Beeld: Still 'Locke & Key' via Netflix

Deel dit artikel

Meer over:

Video on demand Series NetflixLocke & Key (2020–2022)

Meer Netflix

Meer Netflix

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws