'Alma' vanaf volgende week op Netflix: alles over de nieuwe Spaanse horrorserie

'Alma' vanaf volgende week op Netflix: alles over de nieuwe Spaanse horrorserie

Op Netflix is vanaf volgende week Alma (2022– ) te zien, een gloednieuwe horrorserie uit het land dat ons talloze goede films en series brengt: Spanje. Hieronder lees je alles wat we weten over de gloednieuwe spannende Netflix-serie.

Wat staat ons te wachten in Alma?

Nadat ze een busongeluk heeft overleefd waarbij bijna al haar klasgenoten zijn omgekomen, wordt Alma wakker in een ziekenhuis zonder enige herinnering aan het incident… of aan haar verleden. Haar huis zit vol met herinneringen die niet van haar zijn, en zowel geheugenverlies als trauma zorgen ervoor dat ze nachtmerries en visioenen ervaart die ze niet kan ophelderen. Met de hulp van haar ouders en vrienden, die ze niet kent, zal ze proberen het mysterie rond het ongeluk te ontrafelen, terwijl ze worstelt om haar leven en haar identiteit terug te krijgen.

Afbeelding via Netflix / Lander Larrañaga
Afbeelding via Netflix / Lander Larrañaga

Trailer Alma

Hoofdrolspelers

Alma wordt gespeeld door Mireia Oriol. De overige hoofdrollen worden gespeeld door Pol Monen, Álex Villazán, Claudia Roset en Javier Morgade. De horrorserie is gemaakt door Sergio G. Sánchez, die eerder Marrowbone (2017) maakte.

Alma (2022– )
6.2
Kijk op Netflix • Nadat de meesten van haar klasgenoten zijn gestorven bij een bizar ongeluk, lijdt Alma aan geheugenverlies. Ze probeert te achterhalen wat er is gebeurd en wie ze is.

Wanneer verschijnt Alma op Netflix

Gelukkig hoeven we nu niet al te lang meer te wachten. Alma is vanaf volgende week vrijdag 19 augustus te zien op Netflix. Om 09:00 uur 's ochtends verschijnen alle afleveringen online. Voor een compleet overzicht van alle nieuwe films en series die binnenkort op de streamingdienst verschijnen, kun je terecht op onze pagina Binnenkort op Netflix.

Afbeelding via Netflix / Lander Larrañaga
Afbeelding via Netflix / Lander Larrañaga
Beeld: Still 'Alma' via Netflix / Quim Vives

Deel dit artikel

Meer over:

Series Video on demand Netflix Netflix-tips VOD-tipsAlma (2022– )

Meer Netflix

Meer Netflix

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws