Ralph Fiennes is een boosaardige kok in de nieuwe trailer van horrorkomedie 'The Menu'

Ralph Fiennes is een boosaardige kok in de nieuwe trailer van horrorkomedie 'The Menu'

Voldemort-acteur Ralph Fiennes neemt binnenkort opnieuw de rol van de schurk op zich in The Menu (2022), een horrorkomedie over een eigenaardig 'restaurant'. Naast hem schitteren niemand minder dan Mad Max: Fury Road-ster Nicholas Hoult en The Queen's Gambit-actrice Anya Taylor-Joy.

Een koppel reist af naar een eiland om daar te gaan eten in het exclusieve restaurant van chef-kok Slowik (Fiennes). Hij heeft een uitgebreid menu voorbereid, met een aantal schokkende verrassingen. "De komende uren zult u vet, zout, eiwitten en soms hele ecosystemen binnenkrijgen," klinkt het in de trailer. Hoewel nog niet duidelijk is wat de schokkende verrassingen zullen zijn, lijkt het er sterk op dat kannibalisme voorbijkomt.

Naast Fiennes, Hoult en Taylor-Joy worden de overige hoofdrollen gespeeld door Hong Chau, Janet McTeer, Judith Light en Reed Birney. De horrorkomedie is geregisseerd door Mark Mylod, regisseur van series als Game of Thrones (2011–2019) en Succession (2018– ).

The Menu draait vanaf 24 november in de bioscoop.

The Menu (2022)
7.7
Een jong echtpaar reist naar een afgelegen eiland om in een exclusief restaurant te eten waar de chef een uitbundig menu heeft bereid.
Beeld: Still 'The Menu' via Filmdepot / Searchlight Pictures
Tekst: Bron

  Volg ons op Google Nieuws

Deel dit artikel

Meer over:

Video's Films BioscoopThe Menu (2022)

Meer video's

Meer video's

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws